Toysdaily 玩具日報

查看: 31700|回復: 98

[分享討論] HT WAR MACHINE MARK II 多唔多SAD貨

隻野真係好好玩,好掂
唯一金屬銀色幾隻都出問題

我唔知係自己唔好彩問題定係sad貨多,師兄們係點?
我搞緊果陣都有1個客係獨立counter換緊,隔離果個就選緊3隻

拿貨睇2隻,之後去茶記睇到有sad再換再睇兩隻
4隻分別情況:
1:大脾銀色部份有幾點黑色
2:頭銀色部份出界
3:身銀色部份無上
4:(即依加呢隻)
好似無問題,番來望真d,口有輕微出界(現場太黑睇唔到,要光先得)
身都係有少少位無油,呢d都接受到,都係可以補番
最過份係右肩有一達仔無油......換已經換過唯有自己乾掃幾野算

中間個達野,本來係爛油,即類似龜裂,我刮清左見黑色自己再補

效果好似未夠好

掃多幾層,幾個角度都唔多覺就算數了
多,我都中左sad貨(本先個隻個身花),跟住昨天上去換左,番到屋企發覺有長短腳問題!
回復 2# kcnneth

慶幸我無乜大既物理問題
拿上手玩係手鬆腳鬆,不過我諗都關合金事,重左容易掉
企定定就好穩陣
玩IM真係預左上色難完美,我換完都係有位崩色,吾外眼就算了∼大大掃左咩油?我灰色位有少少甩∼
多..........我保養單去換4次全部SAD..我懷疑其他SAD 留給我
回復 4# 船頭尺

我都唔係第一次買im,以前果d唔好講
對比近期,今次真係爭d

我屋企好彩銀油多,我試過咁多隻係mr color metal最似,掃左4,5次幾乎唔覺眼

回復 6# cergo
Thx,灰位有冇得補到?
愛國者d油實sad到pk
回復 5# Neymar

a換sad貨,隻sad貨換比b
b換sad貨,隻sad貨換比c
c換sad貨,隻sad貨換比d
..........
z換sad貨,隻sad貨換比a

因果循環是也{:1_203:}
回復 7# 船頭尺

oops,誤會左你
邊個灰位?
我果隻大脾都有黑點, 心口燈附近有花, 背部都有3個位明顯花左...  {:1_229:}
[quote]多..........我保養單去換4次全部SAD..我懷疑其他SAD 留給我
Neymar 發表於 6-2-2014 04:27 PM [/quote
好似好大仇口,畀晒d sad貨你揀{:1_206:}
回復 12# 伏特加

我叫員工分拆手,腳,頭!!!最後合體好了
有問題唔係要成隻換咩?
h我右手胶位有d崩....都唔知換唔換好.....
回復 10# cergo
背甲既灰色,你會補嗎?我一角位脫色,當然影響不大既。