Toysdaily 玩具日報

請問邊度仲有exia 1/60 透明版??

小弟去過gundam expo本來見到counter有show 出來以為大把貨...點知影晒相反轉頭去counter佢話賣晒...好灰....:53:
請問有無大哥見到邊度有?謝謝:sad:
原帖由 hkbatman2203 於 20-12-2009 20:09 發表
小弟去過gundam expo本來見到counter有show 出來以為大把貨...點知影晒相反轉頭去counter佢話賣晒...好灰....:53:

昨晚係太古日x 見到仲有兩三盒, 4魚有找, 但唔知今日仲有冇:43:
原帖由 bbf1125 於 20-12-2009 10:40 PM 發表

昨晚係太古日x 見到仲有兩三盒, 4魚有找, 但唔知今日仲有冇:43:

多謝bbf1125兄...x 即=?? 我今天就去..!!:43:
原帖由 hkbatman2203 於 20-12-2009 08:09 PM 發表

彩透定紅透? 如果係彩透17號果日Gundam Expo 都無但琴日20號就有我都買咗隻,太古日X對上個星期我見佢得紅透,希望你買到嗱。
其實我要彩透版....康怡個間睇過係紅透...不過一日內去過不下5至7間模型舖& 反狗城後...再懷著必死既決心再到expo撞手神....點之真係有貨....尋日個sales真係有小小和我開玩笑...其實佢尋日叫我今 日來試下運氣好過啦!!:53: , 不過都謝過咁多位先!!