Toysdaily 玩具日報

查看: 9800|回復: 15

[新品消息] 請問各位大哥知吾知 EVOLUTION TOY 既 鋼鐵王 香港見街未?

請問各位大哥知吾知EVOLUTION TOY  アイアンキング(鋼鐵王Ironking)香港有得賣未?
請問各位大哥知吾知EVOLUTION TOY  アイアンキング(鋼鐵王Iron ...
gunbaron 發表於 1-2-2014 12:06 PM

http://www.1999.co.jp/10230737

brother.do u know香港有得賣未?

redfish 發表於 1-2-2014 12:23 PM
gunbaron 發表於 1-2-2014 12:34 PM

咁就唔清楚, 我暫時未見過
頭像被屏蔽
brother can tell me u where to buy it, and how much? thanks a lot

回復 5# 超港人
甘巴龍兄E隻都岩、太勁・・・・主角未変身前真系吓一驚架{:1_236:}

但系子門既主題歌又追番5少分{:1_203:}
無法,鬼叫我地尼D老餅係鐘意埋尼D野,我有套美版DVD,基本上巨係最癈既超人,尼套野眞係好小玩具,不過尼個系列好掠水,成隻野光脱脱甘又無配件,但定價鬼甘貴,之前流星人我都買吾到

回復 7# tower
gunbaron 發表於 1-2-2014 12:34 PM

早2-3星期旺角巳見過, 不過好醜冇買
好似$450-470(因冇興趣,望一望放低唔肯定400幾)
無法,鬼叫我地尼D老餅係鐘意埋尼D野,我有套美版DVD,基本上巨係最癈既超人,尼套野眞係好小玩具,不過尼 ...
gunbaron 發表於 2-2-2014 10:35 AM

都可能岩你・・・・・請受小弟一拝@@
haha brother, Megalonman,我就麻麻,不過佢出玩具我都會買

回復 10# tower
Haha Bro 不出所料:x 流星人间咁靚仔造型都接受到,《美加農民》應该都冇问题@
更冷門既玩具我都有

Haha Bro 不出所料 流星人间咁靚仔造型都接受到,《美加農民》應该都冇问题@
tower 發表於 5-2-2014 03:17 PM
今日在"米青"入咗, 見價錢3舊幾...平過之前,心大心細下入咗
昨天見蕉人也有賣........................................