Toysdaily 玩具日報

查看: 12893|回復: 17

[詢問] Sideshow Iron man Mark VI Maquette 加左相Iron Patriot 1/4 Sideshow Pics

想問下各位大哥, 知唔知邊度可以買到Sideshow Iron man Mark VI Maquette  ???  小弟見SECRET BASE 有放出黎, 仲有WAR MARCHINE ~~~~ 好想買返隻~~~  請問有冇人知邊度買到, 十分感謝 ~~~~   

pls check PM.......
老孫 hing, I am interest too,could u tell me????
其實 TOY HUNTERS 仲有冇得買OR 訂 ???
pls check PM.......
老孫 發表於 20-12-2013 10:26 AM

老孫 Ching, I am interest too,could u tell me????
老孫兄:pls pm me.
提一提想買嘅Ching小心選擇,依隻市面有假貨
这个是两年前的产品
比较难买,或都贵了

最近有翻货,品质无法与原装比较
有假貨~~~  不是嗎~~ 請問大哥點樣分別呀????  仲有正貨係邊樹買比較放心D~~~  萬分感謝
不如直接買年尾出個隻Sideshow Iron Patriot, 個人覺得如果做到官圖咁樣, 肯定係最靚個隻.
不如直接買年尾出個隻Sideshow Iron Patriot, 個人覺得如果做到官圖咁樣, 肯定係最靚個隻.
MasterGen 發表於 26-12-2013 12:56 AM

哦 ~~~ 果隻我都訂左~~~  本身諗住等HT 出1/4 IRONMAN∼∼∼ 但係發覺等待始終唔係路~~所以最後都係訂左SIDESHOW 果隻1/4 愛國者~~~     但係想問下~  SIDESHOW D 大貨係咪多數跟到官方圖果種質素的~~~

呢隻好型,忍唔住訂左。
呢隻好型,忍唔住訂左。
有性格 發表於 26-12-2013 02:51 PM

我地訂左~~ 你係咪去TOYS HUNTER 訂架???  有冇買mark VI  and war machine maquette ??
是呀 !在 HT 訂比較安全。MARK 6 有老翻所以放棄。