Toysdaily 玩具日報

[分享討論] HT WAR MACHINE MARK II 多唔多SAD貨

真係好.....我換個條友講明唔拆得
改咩名好? 發表於 7-2-2014 02:26 PM

拆係人情,唔拆係道理
我個頭都係另一隻拆出黎

回復 43# hawker

我都正想咁講,雙日sad浮晒上面,咪派比單日....
回復  toms110
聽師兄你口吻唔多似有補,建議你搵d白膠片試多幾轉先畫落去
話晒都2k
cergo 發表於 7-2-2014 04:34 PM

多謝資料
聽日買嚟試試先,希望唔駛行到換貨呢一步:55:
回復 18# catcat

我拉極都拉唔長隻腳掌!可否教下小弟點拉?因為我依家一邊長左少少,企唔直!Thx
回復  catcat

我拉極都拉唔長隻腳掌!可否教下小弟點拉?因為我依家一邊長左少少,企唔直!Thx
kcnneth 發表於 7-2-2014 06:20 PM

睇片就一清二楚了{:1_203:}
http://www.hottoys.com.hk/productDetail.php?productID=175
Hot Toys - MMS198D03 - Iron Man 3: War Machine Mark II Articulation Demonstration

http://www.youtube.com/watch?v=aW9aDp5auOE
希望HT生性做好lP同M42,等耐D晤緊要,最緊要製作好、QC好!
我隻又冇咩事喎:63::63:
回復  catcat

kcnneth 發表於 7-2-2014 06:20 PM

記得雙手只可以夾住腳掌同小腿,可動裝甲不能用來受力的。

不過如果師兄不打算擺高難度動作的話,企直隻wm2落枱面,拿著身體用力按下就可以還原基本高度了。
回復 53# catcat

我已經按照你所講的方法做,但好似有一隻腳實到完全拉唔長,又收唔到上去,依家仲係有長短腳問題!
但呢隻已經係我用左張保養單換番嚟!依家都唔知點算!

長短腳too sad 。。唔試下.上去再求情。話哂長短腳不是人為。係生產不良,有乜可能咁都通過Qc出俾任何顧客:@
長短腳too sad 。。唔試下.上去再求情。話哂長短腳不是人為。係生產不良,有乜可能咁都通過Qc出俾任何顧客 ...
hawker 發表於 8-2-2014 03:54 PM

既然HT只限憑單換一次,咁玩家就有責任係果一次check好哂所有問題...

再唔係咪BID過張新單去換
師兄試吓用力整番入去
回復 57# taifat

試過,完全整唔到,好實!再用力,我都驚整欄!
依家唯有睇下有無師兄自己個隻無問題,可以再借保養單給小弟了!
今日訂鞭佬2時,問wm2下批貨在三月中到。
好彩冇咩事, 淨係隻手有甩件,
自己用膠水攪掂算 :42: