Toysdaily 玩具日報

[分享討論] HT WAR MACHINE MARK II 多唔多SAD貨

回復 59# Trent800

War Machine II 單數 3月派
先前拿了vip版無問題,但普通版多sad,我都開了兩盒,最後有少少花,但長短腳兩隻都有少少...><
有崩有花當然要換,但有冇可能要件玩具"完美上油" ?

你放 display 都唔會哄到個頭咁近睇架啦,

咁同龍友買支鏡頭影完去聞相有咩分別 ?
可能單數單D貨會改良,冇咁SAD
我係5/9單:he:
回復 63# transfarmer

作為消費者見到自己既貨爛油,缺油要求換都算要求完美?
有人無要求,同樣有人要求高

就算要求高,亦只在合理情況下進行
既然ht提供每單睇兩隻,每隻換一次
唔超過對方既提供既條件下提出要求有咩問題?

就算龍友影完相走去聞都係個人喜好,閒人莫理
其實今次 WM MKII 拎貨時可唔可以開黎睇 ?
果日拎時佢冇問我
回復  transfarmer

作為消費者見到自己既貨爛油,缺油要求換都算要求完美?
有人無要求,同樣有人要求高

就算要求高,亦只在合理情況下進行
既然ht提供每單睇兩隻,每隻換一次
唔超過對方既提供既條件下提出要求有咩問題?

就算龍友影完相走去聞都係個人喜好,閒人莫理
cergo 發表於 9-2-2014 09:44 PM

梗係啦,作為消費者我覺得你未用盡晒你既權利 tim ~
不過我想講既係,唔好太執著,個人會開心 d,
至少你唔駛又要由茶記再上多次換,又煩又剩,
我唔係針對你講,好多人都係。

回復 67# transfarmer

OK,師兄唔好意思,語氣重左少少
咁我客觀咁講,有條件付予權利,遵守遊戲規則底下就OK啦,
如果真係有問題,HT都一早轉玩法,換個講法,員工同老細講

(你下下都有風洗盡利,出齊份糧比我,唔好咁執著,下次出少2K就得啦)
好多人同員工心態一樣,唔係聖人,如果要人人放到去聖人既水平,世界就唔會有仗打
同埋師兄換轉係你會唔會收少老細2K糧先

個人意見就係我唔覺煩,人類就係有要求先有進步
我地大可以食足夠既營養丸維持生命,何必要花心思整各種食物
梗係啦,作為消費者我覺得你未用盡晒你既權利 tim ~
不過我想講既係,唔好太執著,個人會開心 d,
至 ...
transfarmer 發表於 10-2-2014 12:45 AM

既然師兄講做人, 我都想發表&#21523;, 如果我當老闆, 員工一定覺得我好執著, 至於開唔開心有d人係享受緊張生活, 不今平淡.
今晚去SB,請問有無實物睇? 唔知多唔多其它新野睇呢?
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
有冇ching知唔知VIP version既QC會唔會好過Nomal version呀?
jerry1023 發表於 12-2-2014 02:33 PM

其實咪又係咪個批貨=  =' 睇你好唔好彩而已
回復 71# jerry1023 我隻VIP版又真係乜事都冇,超正!
回復 72# jerry1023

些些^^

睇左,幾靚喎真係,身型好美型,隻鞭佬2都唔錯,不過上到去,自動門又關左(平時見親開住),以為無開,入去見得一兩個人,好冷清,都係笑萬開心d,雖然細,但因為細會成日換display,依家sb放定左睇一兩次就開始有點悶,不過企出黎既員工幾有禮