Toysdaily 玩具日報

[分享討論] HT WAR MACHINE MARK II 多唔多SAD貨

我幾肯定咁講,第一隻比係既未開盒就真係未開既,如果發現有問題番去換就係人地換番黎既貨……

我最不明白,點解佢地唔即場,係客面前開盒,要在背後開,比人感覺鬼鬼鼠鼠,換來換去都是sad貨。
回復 15# 船頭尺

你應該講緊黑鐵色,我都有補,買雙星gunmetal最似
我最不明白,點解佢地唔即場,係客面前開盒,要在背後開,比人感覺鬼鬼鼠鼠,換來換去都是sad貨。
步京暈 發表於 7-2-2014 12:15 AM

最初sb開時,換時係攞盒最新未開過連啡紙皮盒响係面前開,之後就冇咗lee回事,鬼鼠地攞隻figure出嚟!
其實小小花、小瑕疵我都接受到,但今次我果隻拉花印花左,不能不換。

換果時佢在黑幕後搞好耐先攞到隻野出黎,我問「是新的嗎?」,他說:「是新開盒給你的,我開了兩盒,選了最好的給你,第一隻開盒肚子已花了,連我也接受不到。」我立即大笑.......心想:「他媽的QC真的那麼差?!」再看看腳上的包裝,新的應該在腳掌有多一張膠紙包住,而這個沒有......(希望是出廠時漏了吧)

算了,如果真的是六神合體,把沒有問題的部件合而為一,我是接受到的。但如果有Ching執著一定要「全新」,那就不要換了,因為未能確定他們在黑幕後在搞甚麼。
:78:
回復 27# F.S.飛煞

當然是新電:cool:
回復  船頭尺

你應該講緊黑鐵色,我都有補,買雙星gunmetal最似
cergo 發表於 7-2-2014 02:06 AM

師兄, 請問gunmetal有無講邊個號碼?{:1_215:}
因小弟果隻除膝頭位有小花見銀色外, 其它都正正常常, 本來諗住上去換貨, 點知上黎睇一睇各師兄換貨後情況, 即刻諗住自塗算了, 怕愈換愈衰....:no:
希望派單日靚D.....雙數日多SAD
Neymar 發表於 7-2-2014 14:08

好純真~!!{:2_270:}
其實小小花、小瑕疵我都接受到,但今次我果隻拉花印花左,不能不換。

換果時佢在黑幕後搞好耐先攞 ...
neoneo 發表於 7-2-2014 10:53 AM

應該唔會六神合體既.....我拎去換個時...

.我個隻心口好似甩色 有粒銀點係度 腰甲 個拉花印歪左

我睇左2隻都有其他位出事 去到第3隻 剩係對腳銀色位有條痕...佢都唔比我用番原本個隻腳換落去....要成隻換
師兄, 請問gunmetal有無講邊個號碼?
因小弟果隻除膝頭位有小花見銀色外, 其它都正正常常, 本來 ...
toms110 發表於 7-2-2014 01:25 PM

隻WM要成隻換既.....唔係正面既位出事...都唔係幾想去換....

(新年前出既貨 QC真係差到冇人有......)
回復  伏特加

我叫員工分拆手,腳,頭!!!最後合體好了
Neymar 發表於 6-2-2014 05:49 PM

真係好.....我換個條友講明唔拆得
Neymar 發表於 7-2-2014 02:08 PM

分分中將雙號D sad 貨從新入返箱做單號派就真。。當然會修復返D sad 位
真係替未攞既師兄擔心,咁多六神合體:69:
回復 37# toms110
聽師兄你口吻唔多似有補,建議你搵d白膠片試多幾轉先畫落去
話晒都2k