Toysdaily 玩具日報

[分享討論] HT WAR MACHINE MARK II 多唔多SAD貨

佢地成日羅其他人D SAD 貨換呢換去,點換都係SAD,呢到唔SAD可能左另一部分SAD。我之前都奶過野。
回復 13# Neymar
估唔到HT都多sad,如果第二D廠出到咁唔知會唔會鬧到變地底泥
多,我都中左sad貨(本先個隻個身花),跟住昨天上去換左,番到屋企發覺有長短腳問題!
kcnneth 發表於 6-2-2014 03:56 PM

今次腳掌可以拉長增加可動能力的。
回復 17# 伏特加

兆萬好,可看到拿新盒給我換。
SB看不到,應該拿sad給
想問下各位大大 請問下5月5日單而家可以取貨未呢?{:1_215:}
回復  伏特加

Neymar 發表於 6-2-2014 06:40 PM

唔會當面開比你睇,其實佢夠膽死講,冇問題就得啦,冇規矩一定開新比人換!
尋日去換,佢拎排我前面個隻SAD貨話開左盒新WO,想#7佢咁濟,又後佢幫我換手換腳算9數
回復 19# Neymar
我仲未可以取,因為單日子,請問呢隻有啡箱唔開就咁取走嗎?
咁可以避免畀sad貨你
唔會當面開比你睇,其實佢夠膽死講,冇問題就得啦,冇規矩一定開新比人換!
BigOil 發表於 6-2-2014 06:58 PM

呢隻我會捉緊D,事關見好多師兄的相都崩邊起九牙
唔知點解我對上色冇咩問題!可當戰損咁玩!但崩咗一定唔得!好在我果隻就唔覺!
我隻心口有達野,去換我相信都是合成體,但比我原身個隻好d就算,即場入電試埋燈,回家check地台竟然唔著燈,又要走一轉
我隻心口有達野,去換我相信都是合成體,但比我原身個隻好d就算,即場入電試埋燈,回家check地台竟然唔著燈 ...
frankiejoyce 發表於 6-2-2014 08:06 PM

比你講一講我都嚇一嚇.好彩冇事

你地台係入哂新電都唔著?
回復  伏特加

Neymar 發表於 6-2-2014 06:40 PM

兆萬有得換wm2?
留名, 聽日拎貨, 希望好彩啦
請問而家究竟派緊單日數未?

我bid單的,我諗住如果有單數單師兄開始取貨我先打上SB問...