Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOT TOYS-MMS- IRON MAN 3 Mark XXXIX – Starboost 1/6 scale figure

頭像被屏蔽
抽中:無驚喜,唔知要唔要好
抽唔中:死炒家玩散彈搏抽中,死ht 配額少,好想要呀

登記之前都知自己訂乜 ...
iwillneverlose 發表於 4-1-2014 10:44 PM

其實呢隻係冇人會落空,抽5中,9號都訂得,同㨾抽籤派貨....仲唔洗揾部printer print 張紙手續Tim^^
回復 167# iwillneverlose

難道你無抽中?
我都抽中左 8號前訂~~~~
炒家知如果ironman唔係限量版,炒嚫必死無疑,所以唔會爭住訂!
究竟原價係$1630定$1590?
抽中:無驚喜,唔知要唔要好
抽唔中:死炒家玩散彈搏抽中,死ht 配額少,好想要呀

登記之前都知自己訂乜 ...
iwillneverlose 發表於 4-1-2014 10:44 PM

少左個model word
"真心玩家"
I did not get it.  I got the hulk package last time but did not get this one.  Not everyone register will get it.
I did not get it.  I got the hulk package last time but did not get this one.  Not everyone register ...
Wtong23 發表於 4-1-2014 11:48 PM

Don't worry. Everyone can go to SB on 09/Jan. This model seems unlimited.{:1_206:}
唔中{:1_229:}{:1_233:}
{:1_201:} 抽中了~~  8號前訂~
唔中∼

您的帖子長度不符合要求。
感覺無咁壯, 得30cm, 之前唔係32咩?
貴過mk17/33幾拾, 都唔知比咩反應好?
唔知呢隻設定係點,話太空裝備有噴射向上飛但又點穩定响太空呢?不過靠對手都應該可以轉方向,但氧氣又點呢?又唔覺有氧氣供應儲存之類咁點飛得遠呢?

外形係幾靚同既特別有別於其他im不過一隻比一隻貴真係負擔唔到暫時放棄先
好似之前放過出來既版都出左,但我估仲有第一係1:6胸象果幾隻異色版應該都會有,另外就係sbshowroom入面個立體display仲有兩隻未出好似都係電影著過同大佬打過的果兩隻,覺得應該仲有4-5隻,其他應該唔出啦{:1_215:}