Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOT TOYS-MMS- IRON MAN 3 Mark XXXIX – Starboost 1/6 scale figure

呢隻野真係靚。QC都OK
係D joint 位淺左?定頂住左
一開來玩,隻左手扭2扭又跌反出來:sad:
hawker 發表於 31-12-2014 09:24 AM
呢隻野真係靚。QC都OK
係D joint 位淺左?定頂住左
一開來玩,隻左手扭2扭又跌反出來

你將隻手膊頭個ball joint向上推到同隻手臂成一直線,然後先大力d插入個身就應該ok。
numan123 發表於 31-12-2014 11:15 AM
你將隻手膊頭個ball joint向上推到同隻手臂成一直線,然後先大力d插入個身就應該ok。

OIC thx:).......
想問下師兄們而家排到幾多號:handshake:
2012god 發表於 7-1-2015 03:11 PM
想問下師兄們而家排到幾多號

17號單。7月份單有排都唔駛拎
stockholder 發表於 7-1-2015 04:21 PM
17號單。7月份單有排都唔駛拎

我張五月單都未有通知啦!{:1_220:}
全部可拎貨。yeah!

係呀,我都剛收到通知,今次派貨又唔算太耐,HT總算做到嘢....不過大家收貨都係要小心檢查!{:1_220:}

萬幸,我隻野好靚仔,完全無問題。ht今次隻im又進步了!加入mk42可伸縮手臂令隻玩具可動性增加。所有縲絲位有塊膠片一方面減少滑牙機會另亦可防止缧絲掉落地。仲有所有以往開關制都收埋左,增加美觀。整體活動空間大,可動腰,伸縮腳。唯一不太好的地方係推進器入電位舊膠套得勁實。我要用縲絲批包綿花扼開塊膠先搞定2014年我最喜愛1:6人偶:
Starboost
Star lord
Iron patriot
Mark 42
Silver centurion
Heartbreaker
stockholder 發表於 9-1-2015 11:48 PM
萬幸,我隻野好靚仔,完全無問題。ht今次隻im又進步了!加入mk42可伸縮手臂令隻玩具可動性增加。所有縲絲位 ...

我都希望好似師兄咁冇收到sad貨就好囉...{:1_220:}