Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOT TOYS-MMS- IRON MAN 3 Mark XXXIX – Starboost 1/6 scale figure

尼隻應該有牌未截訂
仲有啊, 係太空都要食飯嫁喎, 又唔覺有食物供應儲存之類咁點飛得遠呢?
audiokids 發表於 5-1-2014 08:09 PM

電影角色公仔一隻,師兄們唔使太認真
訂左。俾完錢聽佢講完好後悔。佢話2015年第一季出貨。岩岩先五號{:1_229:}
身後既噴射裝置都有燈!!???
請問要落幾錢訂?
回復 201# Code
八魚!{:1_214:}
而家開左新店d員工真係態度好左好多!真係要讚下!
回復 195# HTWen666

我都瀨哂野啦!平時去開好景print,今日唔知做咩間間都吾開門!為有過幾日再去啦!
回復 200# irontuba
係!
回復 204# 艾倫

吓!好景有得print咩!邊到呀!指點吓!唔洗來來回回呀!{:1_236:}
背pack是有led light
spec 有寫到
回復  HTWen666

我都瀨哂野啦!平時去開好景print,今日唔知做咩間間都吾開門!為有過幾日再去啦!
艾倫 發表於 5-1-2014 09:59 PM

CHING係唔係一定要PRINT 張野?
俾電話佢睇EMAIL OK?
一定要print 出黎,吾print就200%訂吾到!

好景地下好多間影印店,去問下就ok,係唔知點解今日有8成店冇開門呀!可能星期日吾開啦,因為我第一次星期日去訂,平時多數平日去!
好景吾開,可去中旅旁有好多間影印店回復 209# 艾倫

好景吾開,可去中旅旁有好多間影印店
回復 210# ken_bo8746

thx ching!又學到野了!