Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOT TOYS-MMS- IRON MAN 3 Mark XXXIX – Starboost 1/6 scale figure

回復 136# 步京暈

sosad 而家先係年頭
回復 136# 步京暈

官網寫住同25,33,一樣係Q3-Q4,2014{:1_206:}
Q1就派42同17:63:好期待

其實最後會唔會隨機派貨....次次都係咁講,有邊次係...
更正各位唔清楚既師兄, 剛剛去取貨, 順便問埋. 隻嘢全數1五9零, 訂8百. VIP, Secretbase 會員同普通係都同價, 冇跌是count. VIP, Secretbase優先現在可訂, 抽的師兄等公報. 9號後任何人可訂.
回復  步京暈

官網寫住同25,33,一樣係Q3-Q4,2014
Q1就派42同17好期待

其實最後會唔會 ...
大佬B 發表於 4-1-2014 02:49 PM

到目前為止,仲未開始派過會隨機派的貨,第一隻應該會係鐹物鮮或者 Iron patriot或者 mark xxxiii
更正各位唔清楚既師兄, 剛剛去取貨, 順便問埋. 隻嘢全數1五9零, 訂8百. VIP, Secretbase 會員同普通係 ...
天馬流星拳 發表於 4-1-2014 02:52 PM

VIP係1460,剛訂左
回復 140# dewback

Iron Patriot 收訂時還未實行抽籤制

"破心者"無記錯好似係首隻宣報抽籤試驗品
1個vip可以訂1隻,如果有原袓級炒家有幾張vip卡都係比得幾隻佢到手,之後正常入十幾20盒既炒家就冇左先到先炒,量多到訂唔爆,炒唔起……
人流的確分散左,又的確打擊左炒家……最近已經冇邊隻大炒啦……
hawker 發表於 4-1-2014 03:29 PM

Heartbreaker好似唔太多人訂,分分鐘一次派晒
今日上咗sb行,覺得實物唔太差,於是訂咗…:(
hawker 發表於 4-1-2014 03:29 PM

大家都記錯啦!第一隻係mark 35先岩!呢隻可能小人訂所以冇留意!
大家都記錯啦!第一隻係mark 35先岩!呢隻可能小人訂所以冇留意!
艾倫 發表於 4-1-2014 06:26 PM

話時話隻mark35虎虎價好似係咁多款兵仔之中炒最高

可能到 im3 mark 22^^

威龍22 本體特別
嚴選,呢隻無印象邊一秒出場,免疫。
剛收到通知啦,5-8號落訂,係咪位位都中?