Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOT TOYS-MMS- IRON MAN 3 Mark XXXIX – Starboost 1/6 scale figure

另外非VIP顧客亦可於1月9日開始親臨Secret Base門市預訂,希望以上安排能方便各顧客,縮短閣下的輪候時間

唔係抽唔到就冇得訂,9號任何人都可以walk-in訂,呢隻唔係好似mark21咁限量:(
大家睇清楚poster啦
仲有ironman 11,實出!??
背部有燈位~~~~~~~
回復 99# sor1113

謝謝・・・・・・・・・・・・・・:64:

thx Tsz Fung / Andy KL:77:

套白色甲耐左會唔會好易變黃??

P.S 入左人身第一隻ironman (mk 7)已經好後悔.......始終對batman先係大愛
收咁貴。。。。
希望ht會跟埋支透明膠棒棒stand la。。。。
{:1_236:} 其實抽中係咪一定要 print email 先可以訂架 ?  我上一次抽 Mark 38, 在SB見門口有職員已有抽中者的名單表, 對身份證~ 咁 print 埋信出來咪好唔環保?! :(
回復 112# SE-ED
點解後悔呀!{:1_198:}幾靚呀!:50:
另外非VIP顧客亦可於1月9日開始親臨Secret Base門市預訂,希望以上安排能方便各顧客,縮短閣下的輪候時間
...
Bat 發表於 3-1-2014 07:32 PM

溫馨提示:

- 是次《鐵甲奇俠3》1:6比例Starboost (Mark XXXIX)珍藏人偶的所有非VIP顧客取貨次序將按隨機抽籤的形式進行,即不是按照預訂日期的先後次序派貨。

- Hot Toys將於1月5日或之前以抽籤形式選出及以電郵通知成功取得購買1:6比例Starboost珍藏人偶的非VIP顧客有關資訊。

- 如成功於網上登記取得購買珍藏品資格的非VIP顧客未能於指定日期及時間親臨Secret Base繳付訂金,閣下可授權代購人代辦訂購手續。授權人必須出示有效授權信、登記本人的身份証明文件副本及列印確認信;Secret Base或會聯絡登記人核對資料。

- 以上活動安排需視乎實際情況而定,如有任何更改,本司將於Secret Base Facebook及新浪微博專頁內公布,而不作另行通知。

- Hot Toys Limited 及Secret Base保留更改上述活動之條款及細則的權利,如有任何爭議,本公司保留最終決定權。
I want to buy this. But need to save money and save space for the upcoming figures.... such as Avengers 2, Ironman 4, X-men, Guardian of Galaxy, Ant-man, Batman vs Superman....
香港定價會否平D呢?我無想佢會貴過Mk17喎!
neoneo 發表於 3-1-2014 10:11 AM

香港價系平D, 上只mark 7我地訂要 USD 250
香港價系平D, 上只mark 7我地訂要 USD 250
wingsiu 發表於 4-1-2014 12:12 AM

Starboost looks great. Preordered here at US. The price in HK is cheaper.
請問係放低五舊嗎?
$800訂,加加埋d訂都過萬了!