Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOT TOYS-MMS- IRON MAN 3 Mark XXXIX – Starboost 1/6 scale figure

回復 120# mokfung1985

係八舊
回復  mokfung1985

係八舊
gogogox3 發表於 4-1-2014 09:49 AM

雖然比訂比多D到時係比番小D,但係始終都覺得幾肉痛...仲貴過Thor:69:
我一向都係fullplay八舊都冇所謂囉!!:78:
溫馨提示:

- 是次《鐵甲奇俠3》1:6比例Starboost (Mark XXXIX)珍藏人偶的所有非VIP顧客取貨次序將 ...
seals 發表於 3-1-2014 11:43 PM

師兄好似確信非vip的抽唔中就9號後都冇得訂咁喎!:x
溫馨提示:

- 是次《鐵甲奇俠3》1:6比例Starboost (Mark XXXIX)珍藏人偶的所有非VIP顧客取貨次序將 ...
seals 發表於 3-1-2014 11:43 PM

哩隻吾係特別版, 但9号開始訂個d係除機發貨.
訂貨安排如下.
3-4 Jan = HT & SB member.
5-8 Jan = 抽中既人.
9 Jan開始 = 地球人.
師兄好似確信非vip的抽唔中就9號後都冇得訂咁喎!
地獄滾球 發表於 4-1-2014 11:12 AM

可能VIP無人買(我係VIP我都無訂)
抽的人數小於大貨(即人人都抽到)
9號大把貨剩,咪任訂囉!
哩隻吾係特別版, 但9号開始訂個d係除機發貨.
訂貨安排如下.
3-4 Jan = HT & SB member.
5-8 J ...
cywatt 發表於 4-1-2014 11:17 AM

原來如此!:64:
ironman已經回落啦!出得太多同差唔多出都冇得出啦!batman啲回應都大過ironman啦!ht完咗iron ...
sunnyfatb 發表於 3-1-2014 03:41 PM

出哂咪再由mk3開始reboot過,ht係唔會放過可以從ir身上賺錢嘅機會
期待 Mark 5 會 reboot 出反電鍍銀版本.
回復 126# cywatt

非VIP抽中都係同9號後訂的一樣除機發貨.
回復  cywatt

非VIP抽中都係同9號後訂的一樣除機發貨.
cytam 發表於 4-1-2014 12:03 PM

無錯∼琴日都問左職員,抽中者係唔係比9/1公開訂既早派貨,職員話抽中既都係隨機派,話抽籤只為左疏導人流,縮減排隊人龍同時間:56:
可能VIP無人買(我係VIP我都無訂)
抽的人數小於大貨(即人人都抽到)
9號大把貨剩,咪任訂囉!
seals 發表於 4-1-2014 11:18 AM

唔通我理解力有問題…以我所知限定版的就算係vip都唔會有折…

就算冇人抽冇人要都唔會有得俾街客訂…
    我尋日打左去

HT成日都有唔同條例或改例
呢一刻我所領會係只有VIP 可以優先派和享九折
所以苦網宜家只有VIP 單受歡迎,亦係打擊大部份non VIP 炒家的方式(隨機派,炒家鬼得閒提你)

又分分中平過自己non VIP行去訂
其實抽籤呢個舉動,可能只係一個市場調查,VIP 有數,想訂嘅都會抽,再估計返幾成開訂客,咁出貨量就可以計到好準
Sale屎話出年第一季出,我即時想,咁快!後來行下行下,才知今年是2014,下年第一季是2015年,OMG