Toysdaily 玩具日報

查看: 111006|回復: 264

[Hot Toys] HOT TOYS-MMS- IRON MAN 3 Mark XXXIX – Starboost 1/6 scale figure

Product Summary

The Starboost (Mark XXXIX) suit has stood out from the crowd since its introduction in Iron Man 3. Its cool space suit design with a mixture of white, gold, and black colors has helped it become a fan favorite among all the suits from the “House Party Protocol”.

Expected to ship November 2014

得兩對手加塊面,個價貴過Mark 7
唔知又有幾多師兄會入
頭像被屏蔽
超港人 發表於 25-12-2014 08:46 PM
HT件件嘢
都打正珍藏人偶嘅幾個字大啵!
但我好唔同意格離樓嗰件高分茂利所講

{:1_203:}見你思維不清....經常作完文又改...改得咁辛苦就回下你啦.....

玩玩具當然無分高階年資經驗啦....但出來結果就好大分別...相信資深版主及師兄們都唔駛點睇說明書......有經驗就一望試下就知點玩....

仲可以出教學分享post....功力深厚仲可以當玩具醫生...唔駛靠hottoys返廠維修幾個月都無下文...... ....初哥咪老鼠拉龜..無從入手...玩到隻公

仔損手爛腳.....咪又當sad去SB換貨...

訂嘢前hottoys無必要查你玩過幾耐玩具....佢最關心係你有無錢比訂金......

如果ball joint鬆左未入好'荀'你當sad咪去換lor.... 有經驗就會試下'荀'位係咪未入好得咪自己攪掂慳番時間....我又無話hottoy啱晒....硬

要行一轉SB無人阻你.....如果真係有sad咁唔駛我教你點做掛???......如果件貨有做戰損全世界都係一摸一樣你當係d油甩咗花左咪去換

lor....如果你認為量產品可以百份百完美無暇咁世上就唔應該有維修存在啦.....當然你可能一出世就係世上唯一一個完美無暇嘅神人....咁

HOTTOYS交比你管理一定無sad貨.......如果你咁唔滿意HOTTOYS珍藏人偶產品質素又貴又屎咪唔好玩lor....最簡單直接齊齊杯葛罷賣

迫佢改善....或者等你成立一間人偶玩具公司同佢打對台...造福我地一眾玩家....我地一定當你神咁拜...再頒個無sad貨Q嘜優質標誌認證

比你又如何....或者等神蹟來臨HOTTOYS良心再現出番件正嘢....何需再犯賤迫自己去玩....

建議下年toy soul攪番個年度頒獎典禮...其中一個獎係"無sad貨Q嘜榮譽大嘗"表揚玩具商對品質管理作出供獻...相信hottoys出貨量大

一定'奶'野包尾...有機會激發起hottoys作出改善....

人家話sad你唔去求証問題人云亦云 ....你硬要隔山回我之前提出兩點問題就當話係sad我阻你唔到.....相信呢區資深嘅師兄睇完會明我

講咩....呢區有咩問題只要虛心求教大把師兄會出手幫忙...

直話直說可能唔啱聽得罪某d人...但講事實又何需轉彎抺角呢?

無經驗可以累積....無知亂嗡就最可悲.....

頭像被屏蔽

訂完希望ironman可以收工啦!{:1_206:}!
Hottoys 行左美國時間咁:-)
好似第一次見ss 公佈先
今次用蛇架喎!可以做飛行動作!唔洗買!{:1_208:}
中哂!買埋呢隻齊人,可以收工!
how much??:handshake::handshake:
looks good, but too expensive. :67:
looks good, but too expensive. :67:
加了sideshow.......
係今日開訂就好..出去訂埋MGS ray唔洗煩
{:1_208:}今日又系预订出货打孖黎
等咁耐都只係等呢隻
但真係又貴又少件囉
又唔係合金,咁都要成$269.9usd
不過鬼叫自己鐘意咩
都係要硬食
2014既第一隻亦都係最後一隻
:! good and buy
靚係靚,但個價錢太進取了吧?