Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOT TOYS-MMS- IRON MAN 3 Mark XXXIX – Starboost 1/6 scale figure

電影《鐵甲奇俠3》出現的多款裝甲當中,Mark XXXIX Starboost一直備受歡迎,其外太空裝甲的獨特造型及顏色配搭都與以往鐵甲奇俠裝甲有所不同。早前於Hot Toys巡迴展覽中亮相時,更已吸引了眾多粉絲的目光!

Hot Toys現隆重推出大家期待已久的1:6比例Starboost (Mark XXXIX)珍藏人偶!各位粉絲萬勿錯過!

顧客可以在指定日子於Hot Toys香港專門店 ─ Secret Base預訂!

Secret Base會員及Toy Hunters VIP於Secret Base預訂日期:
2014年1月3日開始

非VIP顧客預訂詳情:

網上登記日期:2014年1月3日至1月4日(6PM)
登記網址:http://bit.ly/HotToysStarboost

另外非VIP顧客亦可於1月9日開始親臨Secret Base門市預訂,希望以上安排能方便各顧客,縮短閣下的輪候時間

溫馨提示:

- 是次《鐵甲奇俠3》1:6比例Starboost (Mark XXXIX)珍藏人偶的所有非VIP顧客取貨次序將按隨機抽籤的形式進行,即不是按照預訂日期的先後次序派貨。

- Hot Toys將於1月5日或之前以抽籤形式選出及以電郵通知成功取得購買1:6比例Starboost珍藏人偶的非VIP顧客有關資訊。

- 如成功於網上登記取得購買珍藏品資格的非VIP顧客未能於指定日期及時間親臨Secret Base繳付訂金,閣下可授權代購人代辦訂購手續。授權人必須出示有效授權信、登記本人的身份証明文件副本及列印確認信;Secret Base或會聯絡登記人核對資料。

- 以上活動安排需視乎實際情況而定,如有任何更改,本司將於Secret Base Facebook及新浪微博專頁內公布,而不作另行通知。

- Hot Toys Limited 及Secret Base保留更改上述活動之條款及細則的權利,如有任何爭議,本公司保留最終決定權。

呢隻係幾靚, 不過照pass~~~
.......訂隻玩吓先
睇D相好似靚過動漫節果時個實版..
都係要入...:unhappy:
為咗隻出場幾十秒嘅砲灰擺低千五?!唔會啦~
太貴喇:69:, PASS
已抽,抽唔中,9號去訂,雖然只係出場十數秒,但顏色夠特別,呢一隻走唔甩
ironman已經回落啦!出得太多同差唔多出都冇得出啦!batman啲回應都大過ironman啦!ht完咗ironman都唔知出咩好!條水差唔多打死哂啲玩家!因為真係一隻同令一隻差唔多!玩開都唔知係mark幾呀!太多啦!利申:我訂哂我自己都分唔到呀!玩到咁幾慘呀?我只係滿大人冇訂!!
Anyway, try to 抽, if 抽唔中, FORGET IT.{:2_326:}
我驚到時又通街貨{:1_222:}
師兄噤快知抽唔到:69:
抽到就要, 抽唔到就算啦:67:

其實抽到同遲下walk in 訂都冇分別吧?
派貨一㨾唔跟日子吧,不過話時話,今次3種方式新安排值得"讚"
白色玩具都係有D驚驚地:78:
喺第三集入面, 咁多隻新ironman, 我反而覺得呢隻有用心思去設計