Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOT TOYS-MMS- IRON MAN 3 Mark XXXIX – Starboost 1/6 scale figure

received sms
8th,Jan can pick up
先派到8號單咋:die:
近期上SB六七次,次次都見有人換呢隻野,手工真⋯⋯
ilove12inch 發表於 23-12-2014 09:18 PM
近期上SB六七次,次次都見有人換呢隻野,手工真⋯⋯

我唸係甩手問題。個肩膀位太鬆。希望問題快啲解決
呢隻係唔係無說明書?? 我盒無......:time:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
如果甩手的問題是設計上,就算換多次都是甩。想請問有沒有師兄的是沒有甩手,本人那隻也有同樣問題。不是單手,是雙手,只要轉多兩次,就甩下了。
cxcxcx1 發表於 24-12-2014 07:26 PM
如果甩手的問題是設計上,就算換多次都是甩。想請問有沒有師兄的是沒有甩手,本人那隻也有同樣問題。不是單 ...

因為隻手肩粒波插唔哂入去,所以你轉兩下就甩左出黎!

而你就咁插入去係有d難插,因為個隔勒低頂住左!

你可以試下打橫咁插會易好多!
cxcxcx1 發表於 24-12-2014 07:26 PM
如果甩手的問題是設計上,就算換多次都是甩。想請問有沒有師兄的是沒有甩手,本人那隻也有同樣問題。不是單 ...

我個隻冇E個問題
但係右手唔著燈
胸口有漆

so 应該有?? 去追返先....
甩手我都試過, 不過应該係設計问题, 用 ball joint 係易甩D, 不過啪返埋去就搞掂
我果隻反而係隻腳有問題... 一攞出嚟郁兩下就成隻左腳飛出嚟,不過見唔係斷parts就由佢

另外背脊塊cover實到爆,要攞嘢橇先橇得開,攪到花咗少少 :help:
頭像被屏蔽
hottoys呢d高級收藏品係比較適合高階有經驗玩家....對於新手初級玩家一定問題多多....呢隻甩手甩腳問題根本係ball joint'荀'位未入好... ...胸口手腳有漆係咪舊化戰損呢???有時唔睇說明書..唔參考其它師兄分享又唔識玩...咪又當係sad...呢D問題上SB換肯定要你白走一次....

我反而覺得呢隻 QC 幾好,經過上之 Mark XLII 換貨奇人之後,我相信有好多都係新玩家,好多都係吹毛求疵