Toysdaily 玩具日報

[詢問] [新手上路] 請問各位通常在邊度買 Lego? Thanks!

我最近去了 Malaysia Legoland,買左盒 10229 Winter Village Cottage
我以為 Lego 是公價貨品所以 RM499 (約 HKD1,300) 都照買
但回港上 Y! 拍賣 check 下先發現唔駛一千蚊..... :63:

希望各位可以指點下小弟以後去邊度買 Lego 比較好
謝謝!
回復 1# 哎呀!

油麻地現X點最新最齊最集中
回復 2# SimonC

請問 Lego 係咪無分版本 (水/行) 同全部都係正版,可以安心購買?
回復 3# 哎呀!

其實係有分水貨同行貨的, 主要分別係外盒印刷及警告字眼有少許唔同之外, 內部完全一模一樣
回復 2# SimonC

but you not buy at there?:58:
回復 5# ygat2005

我大部份都喺嗰度買
回復 6# SimonC

but i remember your street were {:1_204:}
現時x 各位用心去格一下價都會有一些底玩LEGO 入到
昨晚係2樓兩公婆到見到星戰6腳^&)就直入, 不過一落扶手電梯架%),
廿雞比兩公婆賺無問題, 之前小弟買一些1SET 幾盒的系列,
佢地都好有心幫我左Check 又Check,
現時x 算係而家最多LEGO 賣同價錢相宜的地方
SimonC 呢排"立"左喎, 唔見你出野(報告){:1_215:}
回復 8# waihow

呢排玩第二啲野多吖嘛