Toysdaily 玩具日報

查看: 7884|回復: 21

[個人收藏] 漫畫版Avengers集結!! 搶先入手新MU HULK!!!

大家好!! 新手上路,請多指教!!:76::(圖已修好..吧?
電影AVENGERS 當然好看,但FIGURES們我還是喜歡漫畫版的!!但一直不齊人....
終於直到他的出現:shiny:  
哈哈,美國Walmart一set4個都是好東西!!馬上ebay bid下來!!

:D我的漫畫版Avengers, ASSEMBLE!!!

有完成度高的Bucky Cap

雖已有一堆iron man,但剛好Walmart set 補完了貓耳iron man,lucky!! :$

樣子很豬柄的THOR

笑容超自信的Hawkeye

還有今POST主角,新模HULK!!

無暇的上色!!

完美的肌肉表現!!

健美先生照!!

有點像阿諾的表情

:! 已是最讚的HULK了吧!!

:75::75::75: 哈,都中毒了吧,快來買,快來買啦:57:

# 加映經典一幕
頭像被屏蔽
新人, 是試在YAM放照片轉放這裡不成功
求教放照片方法及網站,謝謝!!
大家好!! 新手上路,請多指教!!
電影AVENGERS 當然好看,但FIGURES們我還是喜歡漫畫版的!!但一直不齊人. ...
NNSKK 發表於 10-6-2012 06:33 PM

邊樹入隻新hulk?
在ebay, avengers2012請問你看到圖嗎?
我iphone中看不到,自己電腦就睇到:what:

呢隻hulk真係必入:no:
photoBucket 試試:77:
感謝!!
用了photoBucket, OK 了吧
睇到了,好正的HULK:71:香港幾時先有?
圖已見
呢隻HULK都唔錯, 一時之間, 市面有兩三款HULK都有超高水準
hulk連脖子都有關節!?
這個HULK,MU是會單獨出的,LOKI就是巨人套裝裡頭那款,希望能單獨出一個盒裝
also希望hawkeye:71:能單獨出一個盒裝
呢個4pack我都有興趣呀 :35:
呢隻hulk唔怕入唔到,4,2 & single pack都出,大把貨!