Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [新手上路] Alien Collections

最近唔知點解迷異形迷到痴左, 由重煲各集到收集玩具
由PA改, neca, mcfarlane都有 (其實係俾唔起錢入HT/SS)

先黎一張全家幅

PA改既異形

如果你玩開NECA既Alien 你會發現PA改呢2隻既關節極之好玩, 可動性比NECA大得多 (價錢上都係)

玩得Alien 當然唔少得Predator啦

多謝收看, 異種收藏應該會繼續...
最後希望neca快D出 dog alien...
一直考慮要不要收PA改,不過真的太小隻啦~
本來是期待他可以大隻點,貴一點還可接受,
但是沒有比NECA大多少,價格卻貴好多...>o<
Good collection,平有平玩,貴有貴玩,最緊要自已負擔得起就得啦
如果中&#21655;alien毒,可&#25598;番舊post ,昔日有位異形收藏家,佢ga collection 超級精彩,包你睇到嘩嘩聲
本來我覺得NECA做怪物強,但愈睇愈覺得以前的mcfarlane更精彩,但普遍俾NECA難搵返
Mcfarlane alien 系列比較貴只有alien queen 同dog alien, 其他都唔算貴lol ,都係200之內
本來我覺得NECA做怪物強,但愈睇愈覺得以前的mcfarlane更精彩,但普遍俾NECA難搵返
edmondphk 發表於 10-5-2014 08:00 PM

感覺上mcfarlane加左D自己既design去佢既alien度...下個目標係mcfarlane度grid alien, 希望收到
nice collections. :71: