Toysdaily 玩具日報

查看: 14056|回復: 17

[分享討論] Canon 5D Mark III 新手上路

:35:受好友毒害,忍唔住..,:)

咁快. :help:

賀喜. 賀喜. :77:
嘩!大大換機快過電兔就真!
咁快.

賀喜. 賀喜.
sos2sos 發表於 25-3-2012 03:30 PM

:35::35::35:好彩又剛剛見到咋:35::35:
回復 3# 上下盤

禾幾年冇換大機鳥:35:
:Q ..............銀R ching ...你好有米:$

:58: ........無敵兔2 留下 or 放左佢 :36:
回復 6# 滴滴仔

可12個月分期ga ma:52: , 但都有排食麵包鳥。
5DII 會放鳥,補貼下嘛:67:
真快手,我都未諗幾時上D800!!!
回復  滴滴仔

可12個月分期ga ma , 但都有排食麵包鳥。
5DII 會放鳥,補貼下嘛
silverR 發表於 26-3-2012 10:43 PM

大大你部無敵免放幾錢,小弟想買部大機用,但新機
    好貴……plx pm小弟睇下價啱唔啱thx
回復  滴滴仔

可12個月分期ga ma , 但都有排食麵包鳥。
5DII 會放鳥,補貼下嘛
silverR 發表於 26-3-2012 10:43 PM

可12個月分期 <--- 醒唔起tim ...:(

現在2手shop 一街都係5DII ....
回復 8# pnchan

D800有朋友用緊.....用完馬上放D3S......:shiny:
回復 9# tonylee12003

Ching 太遲鳥巳出售:shy:
回復  pnchan

D800有朋友用緊.....用完馬上放D3S......
silverR 發表於 27-3-2012 10:17 AM

D800 威力真係o甘堅?
回復 13# 上下盤

我不是Nikon用家, 不敢講呢.....:shy:

試左一下高ISO的表現,全程standard modesetAWB

按制操控同5DII有分別, 色彩好唔同,要習慣下….附解毒圖不喜勿插

ISO3200, 5DIII; Leica Elmaritn R 28mm V1

ISO2500 5DIII Leica Summilux 50mm E55

有興趣可按連結到相, 相可click大每一張相均為 2230萬像素 (  5760X3840  ) 原圖 EXIF資料,無後製直出

http://www.avbuzz.com/event/view_album.php?page=1&set_albumName=canoneos5diii