Toysdaily 玩具日報

查看: 6482|回復: 23

[3A/ threezero] 新手上路.......

唔小心中毒.....所以買左隻尼玩~

支持支持•••••••••呢隻tk的確是入坑首選
以小名的財力好快•••••••••:p
好妒忌... 我一隻都無......:63:
小弟今日都買左隻tommy red.....感覺唔錯,樓主都可以試下呀,雖然頭髮遮晒眼!
小弟今日都買左隻tommy red.....感覺唔錯,樓主都可以試下呀,雖然頭髮遮晒眼!
mickey308308 發表於 4-4-2012 02:37 AM

師兄,
請問係邊度買同幾錢 ?
我係去7仔買,會員折左後岩岩好100x,但係就唔係好多款,是。只有tommy/3-zomb/鉗子!之後去雞旺1樓,見到原來都有,tommy $105x,但係得大褸個隻shadow無,其他都有,多貨!希望幫到你
Thanks, Mickey兄, 隻Tommyred絕對係正野, 見唔到對眼, 但係人物嘅情緒已經表達咗出黎, 快d出post啦~~
好型呀•••••••:71:
支持入坑!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3A AK有幾款.在網見到有師兄改了眼.可以有燈.我估3A能加這效果.一定出幾多都無晒.
我早前已經問左.但係預訂係平.我開頭想見到實貨之後才買.但係相差都幾遠..放棄.
下一次才入坑..呵.
Welcome ...........  you can enjoy your 1/6 figure with your 3A for sure :handshake:
:64:恭喜入坑 但記得唔好後追呀師兄
後追之路....:49:好苦
回復 7# NAVIgator

我係中意佢個outlook先買,雖然比訂價貴,但中意既話係唔可以miss 左佢,仲有最唔想俾炒家賺錢!係鋪頭買既話了,起碼識個老細,到時有咩事都可以幫番,啲炒家理得你死!講番隻tommy,最有問題係腳既可動性!褲無彈性!!!!
回復 13# Baka

同意,我之前就係後追,到而家都未回到氣!灰左