Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2014年12月 超合金魂 勇者王 GAOGAIGAR (官圖P46)

今日中午去到,已經七十多人訂左...
bunnyyau 發表於 22-8-2014 04:57 PM
今日中午去到,已經七十多人訂左...

正確係70人次, 好多人訂多過一隻但分單
今日訂了,已超過三頁紙
台湾TAMASHII Feature's

必入神物.

如果佢腳關節可以令到腳板更貼地就正
速報!超合金魂勇者王彩色試作@台北
http://howzatoy.blogspot.tw/2014/08/gx68.html
轉貼自    五字頭耗子的玩具觀察
好似真係唔錯, 連我唔鍾意勇者王都中中地.
good886 發表於 22-8-2014 03:16 PM
如果真係咁, 呢隻上落空間可能好大....................

................觀望中................... ...

仲觀望?定價成30000yen,孤仔訂平過對換率兩舊幾,以免夜長夢多,呢隻年度重點,訂咗安心...
gl_edmond 發表於 22-8-2014 07:09 PM
好似真係唔錯, 連我唔鍾意勇者王都中中地.

X2, 我唔係唔鍾意, 我係因為果幾年在在港, 無睇過所以一向感覺不大

但作為高達迷, 或者機械人動畫FANS, 唔參與呢次"盛會"又好似對唔住自己的身份

好掙扎中
我後來都睇左十集左右, 明知佢仲有大量武器配件,
又有最終戰仕樣

之後仲有GAO FAI GAR及最後的始源勇者王

大佬一上呢條路你丟低一萬蚊先唔洗講...屋企打橫三部1:144的重高達你又有無位先?

一係只買最有型的始源勇者王就算, 但呢隻先係出得最多時間及最有代表性的一隻,
你話點算好...
熱狗OO 發表於 22-8-2014 09:00 PM
我後來都睇左十集左右, 明知佢仲有大量武器配件,
又有最終戰仕樣

點算好?結論係買咗先算{:1_214:}
只係買玩具又不是買樓買股票不用想太多,喜歡又出到錢就買. 我就會訂,之後其他version無問題,因為其他version都不是一時三刻出到.
想買邊道開始有得訂?
等佢出左先算極限價$1980高過就算等佢出GGGG (可能要等10年)
我覺得90分了耶........
可能離動畫整體的美型還是有差距
不過很OK了
準備在日本買了