Toysdaily 玩具日報

查看: 584986|回復: 1669

[最新報價] 2014年12月 超合金魂 勇者王 GAOGAIGAR (官圖P46)

thx love17173:77:

果D一路話合金魂同Brave合金無分別既人,
自己睇吧...
tonyakc 發表於 2-9-2014 06:11 AM
呢個post 好奇怪,開頭大家超期待,之後部分師兄訂咗,但同時笨大出多啲官圖隻嘢就比人 ...

見怪不怪啦。

GX-60 大帝果陣雖然日網無咁流行,但大家心態同今次差不多,
又係開頭大家超期待,出官圖就比人嫌三嫌四,鋪頭開訂兩個禮拜話截單 (呢招萬試萬靈)
訂唔到既就怨天尤人,葡萄既就係咁雞蛋挑骨頭,實情係希望唱衰佢有機會執平貨。
炒家見狀又放風扮少貨,總之大家鬥角力

結果第一日炒到九算十算,啲人照跑去買。留意,係跑。
之後貨多到水浸,三年後既今日都去唔返果時個價。

以為大家會汲取教訓咩?呢次勇者王俾左答案:NO

好有道理,的而且確次次如是!  發表於 2-9-2014 10:59 AM
不能同意更多....  發表於 2-9-2014 10:53 AM
我盒尋日AMI 都到咗, 同三個朋友一齊訂, 連運費每盒1747 ,  其中有兩盒都係花盒又爛角 , 情況都幾嚴重, 我同另一個唔太介意盒狀況嘅朋友就要咗外盒有損那兩盒, 剩低好嘅比那位盒控朋友, 當大家同時開盒驗貨時, 盒控朋友那位個頭有水口同機背位置花咗, 腳部有一兩小堆膠水跡, 獅子金色位有甩油 ......... 而我同另一個花盒又爛角朋友就除咗一啲洗得走污跡外就乜事都無 ~                               ( 其實到底係玩玩具定係玩盒呢 ?? 已經比人平幾百入貨係唔係應該覺得滿足呢 ?? 花盒又爛角就內裡一定有事 ??  外盒影響得咁緊要 ??????? )
Sat Off ... 今天收ami 貨. 自已睇相, 8角尖尖

基本6面也有野cover .. 巧安全. 仲係郵差叔叔派件 :^
stonekeung01 發表於 19-12-2014 03:36 PM
超合金魂 勇者王ガオガイガー 変形合体動画 ∼勝利& ...

正! 唔理佢升定跌, 我淨係知入硬佢, 成日要諗升定跌就玩股票, 玩咩玩具.

akiba showroom試玩區

我都係因為合金魂入左"玩具坑",之後越來越買得多其他野,講真...合金魂真係長期唔訂有著數,越遲買越平,我唔係話叫人等插,得罪講句,玩具啫.....但總有什麼訂唔到就開post話好唔開心呀,好驚呀個D,真係一笑至之~ 記住! 大熱黎講,合金魂係我TOP 2 唔訂,另一係MP系...
要格價要睇啱時機,係會有一段時間做平貨,但之後又會貴到七彩.........
你睇g7依家可能1000左右,到呢批貨清咗之後,到時又會貴番...........= =
總之,見啱就買,唔係次次都等到0架
confusion 發表於 26-12-2014 01:23 PM
Amiami 用EMS $19魚2蟹
本來想用SAL Parcel,但佢話2-5 weeks.....最後轉番EMS

其實用sal parcel都好快的, 大約10日至14日會送到屋企,我通常都用sal parcel,因ems太貴了
嘩, 勁啊, 合金魂呢排係咁出勁野, 正:71:
{:1_236:}      good job!  :love:     :D
終於做到野喇................:$
隻SR GGGG應該好多人唔入了,等合金魂版。
嘩, 超合金魂!!! :71:

相信可以完全分離/合體/變形, 諗到都興奮呀!! :D

CM'S 的 BARVE 03 遲早變廢鐵

讓我們期待CM's的勇者都變成光吧 !!
隻SR GGGG應該好多人唔入了,等合金魂版。
taken 發表於 1-11-2013 10:17 AM

我係第一個!差少少就去落訂架啦
本身諗住同隻Max合金鬥長命,睇下會唔會再版
點知出SR,無得合體果d咩我都唔介意,我最最最介意就係佢太細隻,完全無霸氣
不過見佢有特典好鬼吸引咁,都仲諗住入隻頂住檔

點知而家超合金魂終於都黎料啦,有得依隻 GGGG都唔荒有走雞
所以我決定左啦!一於同佢鬥長命,仲要鬥到最盡,等到超合金魂出GGGG的翠綠/黃金版先出手!
笨大快 d 整隻辦 o黎 睇 o下先啦!! {:1_221:}
攞你命之作...而家由笨大出..絕對期待:71:
幾時出埋皇者J...
:handshake:
G7 + GGG

合金魂返黎喇
慘了。。。。。。我昨天已經在ami訂了SR GGGG。。。。。我要取消訂單啊:help::time:
合金魂gggg必入:^
雙重重擊呀∼∼ 我個荷包要化成光啦∼∼
:$ :$ :$ :$ :$