Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2014年12月 超合金魂 勇者王 GAOGAIGAR (官圖P46)

多年後终於出超合金魂了    完夢
無視......等GGGG:love:
一直冇玩合金魂,當年斷空我都避到,呢次就避唔到啦……
慘了。。。。。。我昨天已經在ami訂了SR GGGG。。。。。我要取消訂單啊
gazza1211 發表於 1-11-2013 11:11 AM

買埋囉... 無衝突O既... :he:
再唔係改地址送去我度丫? :57:
係你喇~不過我都認同勇者王出到爛...但畢竟好似係勇者之中最具人氣角色:67:
Prefer GGGG....:36:
死啦我今日先訂左SRC:42:
回復 84# 玩具新手

SRC重把玩和可動 造型上也很好
超合金魂GGG最快也要明年下半年才會問世,

GGGG要出的話最起碼要好幾年之後.........
Thanks Bandai!!!!:43: I think we need to get ready for the whole line, including non-scale Ark J~

p.s. 出得完全變型合體GGG, 不如出埋SRX啦~:35:
GGG喺頭炮, 查實可唔可以出咗Gaofighgar先呢?
超合金魂也出勇者皇,正喎!
Thanks Bandai!!!! I think we need to get ready for the whole line, including non-scale Ark J~

...
ToyKnife 發表於 2-11-2013 06:07 PM

我都超喜歡SRX,可惜日本人氣不足。。。。。。你看不管合金魂GGGG或是SR合金GGG都超人氣,看TD都知道。
勇者王真係不死:61:
我都超喜歡SRX,可惜日本人氣不足。。。。。。你看不管合金魂GGGG或是SR合金GGG都超人氣,看TD都 ...
gazza1211 發表於 2-11-2013 06:55 PM

我同意! 唉...不過都希望有咁嘅一日啦! 我記得SRX之前好似有上到Top10 SOC化的, 有錯希望其他師兄更正!
宜家SOC 重生, 叫做有返寄託, 邊玩邊等~:)
回復 91# ToyKnife

srx 確係榜上有名

我都希望會出:57: :57: