Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2014年12月 超合金魂 勇者王 GAOGAIGAR (官圖P46)

頭像被屏蔽
mythsgod 發表於 13-1-2015 10:21 PM
GX-31V 訂了 16魚找2雞, 因為 孤仔 開了不夠2日便截訂, 所以我去了 SSP G點 訂

ok喎! {:1_377:}

日版定行版??  {:1_375:}
頭像被屏蔽
mythsgod 發表於 13-1-2015 10:45 PM
訂的是 行版! 後來日網開訂, 訂價 19牛 YEN, 但我沒訂了, 因為當時仍然要 75算. 連運費只比行版便宜一點: ...

我都諗住買日版, thx! {:1_377:}

買啦各位大大,實物真係好正,好重手!

不過隻嘢真係要多d心機去擺d型d姿勢,始終唔同robort 魂,metal build咁好容易就擺到d好型︿因佢都唔會用ball joint同雙關節。。

同要出d計仔,我就整甩個頭,用blutap固定個頭,等佢可以側d,低頭d嘅角度∼

分享下先,∼玩咗成晚啦∼∼∼:)

lcyyeung 發表於 13-1-2015 11:36 PM

不過隻嘢真係要多d心機去擺d型d姿勢,始終唔同robort 魂, ...

影得好有心機, 靚 及 型, 正!!
米青亞版二牛找一魚
肥趣雖然香港回歸淪陷價但可以用信用咭
仲有二牛找一魚, 真係好在聽其他師兄講實有貨無加兩魚追貴訂, 而家計埋慳返成四魚
合金魂一新出點會無貨架, 根本從來未試過! 而且遲小小買反而平幾舊就真!
lcyyeung 發表於 13-1-2015 11:36 PM

不過隻嘢真係要多d心機去擺d型d姿勢,始終唔同robort 魂, ...

嘩.........{:1_236:}

個頭向下望左之後即刻醒神晒:handshake:{:1_221:}
今日4:00見旺孤亞版標價一別別零

E捌了了就係出手時候啦⋯⋯:D