Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2014年12月 超合金魂 勇者王 GAOGAIGAR (官圖P46)

lsivan 發表於 2-1-2015 11:35 PM
今日收到Amiami貨,剛剛開盒玩完,十分滿意。首先外盒內用大量紙包圍勇者王,盒面十分整潔,八角星人都會收 ...

amiami 個 carton 應該係幾個熱門日購網中最硬淨既,可以放心
mudwk 發表於 3-1-2015 09:06 AM
amiami 個 carton 應該係幾個熱門日購網中最硬淨既,可以放心

可惜SOLD OUT 無限 LOOP :59:

大家唔好意思借少少位問D野.....

除左AMIAMI....仲有冇D熱門方便又公道既類似網站推介??
另有無雜誌網購??飛過黎係唔係唔化算??

唔好意思.....
睇完上面師兄話AMIAMI個盒好,又八角齊..............
本來滿期待到貨...........
點知.....
貨剛送來了.........
買咗兩盒,兩盒都唔同死法.............又花盒又爛角.............心情即刻DOWN晒............
艾雷 發表於 3-1-2015 11:21 AM
睇完上面師兄話AMIAMI個盒好,又八角齊..............
本來滿期待到貨...........
點知.....

可以影張相泥睇嗎
返左工,出唔到相,不過收ami貨超過30次,未出過事,今次兩盒勇者都8角正常,相信ami入箱前都係完好,但運送期間好難保証冇碰撞,ami有另外賣回收貨,盒爛件壞會當中古貨賣,會分abc類,唔同類有唔同折扣

check完件.....都係有啲小問題.......勉強算係收貨範圍.........
其實真係想退貨.......但咁樣一來一回又唔知要用幾多時間同錢......

請問而今旺角什麼價?? 心郁郁打算入只~~
師兄你果兩盒真係嚴重左少少:Q,我果盒好彩完整無缺
我唔識upload相,唔好意思
頭像被屏蔽
mythsgod 發表於 3-1-2015 03:38 PM
暫時 SSP 老牌貓店反而比 MK 便宜, 行貨 2牛5蟹

兩牛5蟹好似有點貴 幾時先跌到2牛
我果隻都收到了,盒角正常,只是有雙膠紙
玩盒定玩玩具...
網購一定有風險, 無事係好彩, 呢兩盒個種小事真係好正常
頭像被屏蔽
如果有C兄覺街貴就Y網買啦~唔算貴,都係之前訂個C價.至於日本訂來的爛盒就真係無計,既然因為平所以搏運來是有風險啦,無計~
mythsgod 發表於 3-1-2015 08:39 PM
誰叫師兄你錯過了日網訂日版的機會呢? 我只能告訴師兄你, 亞版也返貨了, 但暫時現貨價比 SSP 老 ...

日網個陣大約幾錢

約$1800-1900  發表於 3-1-2015 11:26 PM