Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2014年12月 超合金魂 勇者王 GAOGAIGAR (官圖P46)

takeshi 發表於 6-1-2015 10:05 PM
師兄吾好玩,睇相都睇到啦...個分別大到甘....

之前見d人禁講,睇相又一般,但見過實物原來超正
我盒尋日AMI 都到咗, 同三個朋友一齊訂, 連運費每盒1747 ,  其中有兩盒都係花盒又爛角 , 情況都幾嚴重, 我同另一個唔太介意盒狀況嘅朋友就要咗外盒有損那兩盒, 剩低好嘅比那位盒控朋友, 當大家同時開盒驗貨時, 盒控朋友那位個頭有水口同機背位置花咗, 腳部有一兩小堆膠水跡, 獅子金色位有甩油 ......... 而我同另一個花盒又爛角朋友就除咗一啲洗得走污跡外就乜事都無 ~                               ( 其實到底係玩玩具定係玩盒呢 ?? 已經比人平幾百入貨係唔係應該覺得滿足呢 ?? 花盒又爛角就內裡一定有事 ??  外盒影響得咁緊要 ??????? )
果然合金魂唔會無貨,之前又VUT單又盛....NOW,驚買唔到訂唔到的大大應該輕鬆入手吧!
宇宙之王者 發表於 7-1-2015 10:35 AM
果然合金魂唔會無貨,之前又VUT單又盛....NOW,驚買唔到訂唔到的大大應該輕鬆入手吧!

我買左六十幾次合金魂.(唔計限定)
冇次話會冇貨,加上呢隻真係唔算做得特別好,
又唔係咩老餅必買,所以貨源充足
玩具人生 發表於 7-1-2015 10:51 PM
我買左六十幾次合金魂.(唔計限定)
冇次話會冇貨,加上呢隻真係唔算做得特別好,
又唔係咩老餅必買,所以貨 ...

真係除左六神之外(炒得勁外), 其他一出可以買到.

反而當時好快無貨我記得係黃金俠, 不過之後再版都入番.
我都係因為合金魂入左"玩具坑",之後越來越買得多其他野,講真...合金魂真係長期唔訂有著數,越遲買越平,我唔係話叫人等插,得罪講句,玩具啫.....但總有什麼訂唔到就開post話好唔開心呀,好驚呀個D,真係一笑至之~ 記住! 大熱黎講,合金魂係我TOP 2 唔訂,另一係MP系...

報價 GGG 社團 行 !((*
剛入了~~~~~~~ 等唔切跌價LA~~~~~~~~~~~~~~~~~~因近排追番套嘢, 以前無睇過
聞說黃奇做緊!((&
唔係話差一雞,而係呢個數字係當年首播勇者王嗰年,嘛~~不知怎的有點小感動~~~
唔過兩牛都ok喇! {:1_377:} 我買都用咗21魚買......... :51:
頭像被屏蔽
勇者王也不是我的童年,
完完整整看完TV版也是這幾年的事了
希望下一隻能出GFG 不要太快跳到GGGG

$壹狗零X,同目標價仲差少少。:$
mythsgod 發表於 13-1-2015 09:22 PM
我雖然不斷提供資訊叫人去日網訂, 但 勇者王 也是後期才追回來看, 所以沒有童年怨念, 因此在 ...

買喇買喇! 其實勇者王我都無嘜點睇過, 係好似玩機戰玩過咋! 出得正我都會支持! {:1_203:}
頭像被屏蔽
mythsgod 發表於 13-1-2015 09:57 PM
過2天還要找數把 GX-31V 帶回家...

錢財身外物啫! {:1_203:}

GX-31V 我都會買, 你訂咗咩價?? {:1_215:}