Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2014年12月 超合金魂 勇者王 GAOGAIGAR (官圖P46)

吾好衝動,睇多D圖先都未遲!:45:
mythsgod 發表於 21-8-2014 11:58 PM
11,12月太多玩具要找數, 暫時未夠勇氣放下5魚訂

我都係 , 這隻都係第再版先入 ( 11 , 12 月 實在負擔過重了 {:1_229:} )
呢隻會入,但可能睇下有冇亞版訂先,冇就訂行,因為唔太急玩
11,12月太多玩具要找數x2
未有貨先賺5舊
真係好難俾得出手
諗住訂一行一亞,唔知亞版咩價,蒸粉未開訂?
加藤雀 發表於 22-8-2014 01:28 PM
諗住訂一行一亞,唔知亞版咩價,蒸粉未開訂?

未∼啱啱先問完∼要一兩日先閞訂
點解一隻$2000以上既合金魂落$500訂都多? (等3個月)

HT一隻DIECAST $2000等15個月仲要落成$1000....
DiceK 發表於 22-8-2014 02:37 PM
點解一隻$2000以上既合金魂落$500訂都多? (等3個月)

HT一隻DIECAST $2000等15個月仲要落成$1000....

因為佢地想輸打贏要到時現貨平就撻訂, 而要比500就無得咁做:x
yugi 發表於 22-8-2014 02:42 PM
因為佢地想輸打贏要到時現貨平就撻訂, 而要比500就無得咁做

如果真係咁, 呢隻上落空間可能好大....................

................觀望中......................

可能驚買貴又驚缺貨……一係出去搵d平訂金又驚炒起到時話冇貨…如果玩玩具玩到咁不如唔好玩……
good886 發表於 22-8-2014 03:16 PM
如果真係咁, 呢隻上落空間可能好大....................

................觀望中................... ...

我意思係訂果班友想隨時輸打贏要唔係講d鋪
只要不是限定,合金魂長期唔訂都有數!

真係堅正!!!必入!!!
兩肩架火車太幼,唔夠大咪,好似齋獅子好睇d。