Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2014年12月 超合金魂 勇者王 GAOGAIGAR (官圖P46)

有陣時係掉番轉,未出之前個個彈呢樣彈個樣,鋪頭無信心入少左貨,到出貨又個個想追番,跟住個價就上左太空 ...
etsc4344 發表於 14-5-2014 05:48 PM

有時未出個個彈, 出時都冇乜人買, 但個價一樣升破定價, 例如GX-58
回復 324# redfish

不能同意更多, 真心鍾意就一早訂左或者一出即買, 超合金魂係比大人玩嘅, 有收入嘅人由今日開始至到年底一定可以儲到2牛, 儲唔到係因為你分左D錢買其他對你更有愛或有需要嘅野, 升左唔好係度跪求正價:38:
Ami網說,年底出!!

「重い歴史は止まらない」と ...
gazza1211 發表於 14-5-2014 11:42 PM

跟我之前的預期一樣
作為一個資深契弟..唔插到佢變"垃圾"...邊到有平貨買呀......:43::$

一本hobby 矮點,都唔錯了
一本hobby 矮點,都唔錯了
Code 發表於 23-5-2014 12:17 AM
都ok高喇, 變形玩具太大好難玩架...
stonekeung01 發表於 22-5-2014 11:39 PM

26~27CM....
:handshake::handshake::handshake:
今年比自己嘅聖誔禮物:)
回復  redfish

不能同意更多, 真心鍾意就一早訂左或者一出即買, 超合金魂係比大人玩嘅, 有收入&# ...
宇宙來了 發表於 15/5/2014 11:45

完全同意這位Ching嘅講法, 你對佢愛, 重理得咁多咩, 況且, 重有成半年先出, 每個月儲$4~500都已經買到喇!
stonekeung01 發表於 22-5-2014 11:39 PM

好期待呀..................幾時有得訂呀~:D
回復 332# 宇宙來了
同意, 幾十, 一百幾十都嘈餐死.................之後又鬧人炒, 真煩
請問師兄們現在有冇預計售價?!
好想要冰龍炎龍,呢隻二千左右有無計?