Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2014年12月 超合金魂 勇者王 GAOGAIGAR (官圖P46)

呢隻合金魂仲係試緊模就個個Ching都話"正",佢肯定會成為今年必炒之作。
各玩具鋪都會定一個好進取嘅訂價。
到時又唔知使唔使排隊搶訂呢?
好多人話正,唔代表多人買。:38:

quote]呢隻合金魂仲係試緊模就個個Ching都話"正",佢肯定會成為今年必炒之作。
各玩具鋪都會定一個好進取&#22021 ...
schiwong 發表於 14-5-2014 01:19 PM [/quote]
回復 317# 馬仔

同意,如果話正都會炒,咁就真係好攪笑……
回復  馬仔

同意,如果話正都會炒,咁就真係好攪笑……
neo.L 發表於 14-5-2014 02:04 PM

d鋪見多人話正就自然mark高個價啦:67:
唔過十算都唔叫做炒...
正呀!快 d 抄{:1_208:}
所以,我經常見話正個d都無出過post.

不過成日都話正正正囉!!!:80:

quote]d鋪見多人話正就自然mark高個價啦
yugi 發表於 14-5-2014 02:05 PM [/quote]
炒就唔買,這就是對付炒家的最好方法,反正沒多久笨大又會出什麼改色版吧

1)只有SAMPLE未有官方定價: 嘩! 正呀, 必買.
2)出左官方定價: 嘩! 好貴. 等現貨先.
3)出左大貨SAMPLE: 嘩! 好膠. 插下水先.
4)出左貨: 嘩! 一出就貼住行批賣, 一定勁插, 等下先.
5)插水中: 嘩! 低未算低, 再等.
6)變返正常價: 嘩! 邊度仲有平貨.
7)炒賣中: 嘩! 你班蝗蟲炒到貴晒, 等再販.
8)再販出: 嘩! 一出就貼住行批賣, 一定勁插, 等下先. 去返5作無限LOOP
3)出左大貨SAMPLE: 嘩 ...
redfish 發表於 14-5-2014 05:13 PM

點樣在TD按"LIKE"? :71:
有陣時係掉番轉,未出之前個個彈呢樣彈個樣,鋪頭無信心入少左貨,到出貨又個個想追番,跟住個價就上左太空..........
所以,我經常見話正個d都無出過post.

不過成日都話正正正囉!!!

quote]d鋪見多人話正就自 ...
馬仔 發表於 14-5-2014 04:57 PM
咁又唔係買左, 就實會出POST既...
即係無理由買左件玩具唔出POST, 就唔俾人話正架嘛...
Ami網說,年底出!!

「重い歴史は止まらない」というステキなキャッチコピーの、こちら
「超合金シリーズ40周年特設サイト」も要チェックです。
2014年末には「超合金魂 勇者王ガオガイガー」も発売予定ですぞ!

http://blog.amiami.com/amiblo/2014/05/14.html
回復 324# redfish
紅魚大説得好,笑了:x
3)出左大貨SAMPLE: 嘩 ...
redfish 發表於 14-5-2014 05:13 PM

求求笨大快D再販勇者王 GAOGAIGAR!!!:78: