Toysdaily 玩具日報

查看: 27232|回復: 119

[詢問] Make toys 大力神 加圖片 10月6日

請問各位大大 本人半年前買了隻全新大力神 昨晚終於都開黎玩 點知先發現右腳架車其中一邊既前碌冇左 缺件。 想問下各位大大有冇辦法買得番呢。 麻煩幫幫手 thx.    (鏟泥車)
有冇人知道有咩辦法呢.........{:1_229:}
有冇人知道有咩辦法呢.........
tat5845cat 發表於 25-9-2013 11:54 AM

你有否保留單據呢???若然有單據可嘗試找[maketoy]更換or補件!!!:36:

但若然你無單據在手!!!那就.......................神仙也幫不了你啦!!!
Make toys 大力神 你有無單據都好。。
香港孩之寶都應該幫你唔到:67:
我係網上bid返黎既.....
唔知直接搵maketoys得唔得呢
試下!有有機會得既!
你有否保留單據呢???若然有單據可嘗試找[香港孩之寶]更換or補件!!!

但若然你無單據在手!!!那就... ...
G-man 發表於 25-9-2013 01:21 PM

Maketoys大力神是非官方產品, 找[香港孩之寶]是冇用的.
就如"模魂"龍神丸欠件, 唔通找BANDAI算帳?

[quote]Maketoys大力神是非官方產品, 找[香港孩之寶]是冇用的.
redfish 發表於 25-9-2013 02:16 PM [/quot]   tat5845cat & 紅魚兄sorry~是我看漏了Maketoys這個英文字!!!打擾了~~~:64:
各位大大是否去make toys 既Facebook 留言就可以呢:45:
有冇人好似我咁 中左sad貨呀 之後點做呢
:63::63::63:真係只有我咁黑仔
各位大大是否去make toys 既Facebook 留言就可以呢
tat5845cat 發表於 25-9-2013 02:25 PM

試下冇壞
Maketoys大力神是非官方產品, 找[香港孩之寶]是冇用的.
redfish 發表於 25-9-2013 02:16 PM

"模魂"龍神丸 買左有問題搵BANDAI <------ 我笑了
請問想買咪黃色個3 SET 第二版既
邊度一定有得賣呢
同埋3隻牛有冇交易呢  THX
請問想買咪黃色個3 SET 第二版既
邊度一定有得賣呢
同埋3隻牛有冇交易呢  THX
tat5845cat 發表於 27/9/2013 12:31 AM

黃色Y拍之前見過, 3牛1魚, 依家淨返盒2手, 不建議大大買. :36: