Toysdaily 玩具日報

查看: 7726|回復: 18

[詢問] MakeToy 大力神(破壞者)現貨

煩請各大大情報, 請問旺角一帶哪裡有現貨呢? 大約價錢多少?
Many thanks~!! :64: :64: :64:

借Elljay大大圖一用~:handshake:  (小生想找下面MakeToy的Green version)
個多星期前在皆旺地庫好多星戰野買的
二十六魚
二十六魚
Endless 發表於 24-8-2012 02:50 PM

唔知宜家仲有無呢.....................................
個陣有兩盒!
再唔係淘宝
唔係貴好多
頭像被屏蔽
二十六魚
Endless 發表於 24-8-2012 02:50 PM

"皆旺地庫好多星戰野買的"    
應該不是其他大大常說的問題店之一吧...很怕, 真的分不清, 因皆旺太多黑店...:42:

p.s. 感謝其他大大熱誠解答, 希望還有多點情報便好了:64:
淘淘人仔都要22魚重要加手續費,運費, 如果要聞盒既又要知道速遞落到黎個盒9成都會爛, 所以都係香港買現啦:3 ...
vgggyo 發表於 24-8-2012 03:44 PM

我幫襯個間又包裝得幾好咼, 落到黎仲係直角盒
不過我係19魚人仔預訂, 運費只係4草人仔:shy:
我幫襯個間又包裝得幾好咼, 落到黎仲係直角盒
不過我係19魚人仔預訂, 運費只係4草人仔
fatcheong 發表於 24-8-2012 05:06 PM

Fat大大能PM小生那店家嗎? :64:
之前有大大PM過我一個店, 可惜已下架了....:79:
Fat大大能PM小生那店家嗎?
之前有大大PM過我一個店, 可惜已下架了....
ToyKnife 發表於 24-8-2012 05:13 PM

已pm, 希望佢仲有貨:78:
其實想問好耐,呢set嘢點解會今貴?唔係雜廠出嘅咩?賣到二幾三十魚。。。無知一問唔好介意,因為無研究開:64:
其實唔介意個盒有損傷的話,上淘寶都係一個好方法
"皆旺地庫好多星戰野買的"   
應該不是其他大大常說的問題店之一吧...很怕, 真的分不清, 因皆旺太多黑 ...
ToyKnife 發表於 24-8-2012 05:01 PM

黑唔黑我唔知
我只知道而家果間鋪都無
因為剛才路過望過

二千六係幾係野,你要信得過無問題就上in's 2樓買
起碼有咩事都有得追
但而家好似要先下訂
我早個幾星期前都爭扎梗訂唔訂好
但見淘寶全部現貨, 咁都要俾訂叫人幫手淘落黎
錢已經要俾, 仲要等實在講不通

結果只係睇圖, 咁啱行皆旺居然有現貨
我講個間一向都有入下呢d 第三方廠既野
上次黃板佢都有其中一set 響度

有人問憑咩賣咁貴
當初有人話因為無板權, 自行集資開模皮費重
而且生產數有限, 所以咁貴wor
不過d 客仔都習以為常所以係咪都咁貴啦
我玩開classic 先想入埋平衡勢力
呢set對比昆蟲三子, 絕對抵但唔玩開這系列, 我個人唔建議買仲有無合金, 只有彈弓, 同螺絲係金屬
淘淘人仔都要22魚重要加手續費,運費, 如果要聞盒既又要知道速遞落到黎個盒9成都會爛, 所以都係香港買現啦:3 ...
vgggyo 發表於 24-8-2012 03:44 PM

其實而家的淘宝賣家都重視評價的
唔好話我抽水
起碼大部份都比hot toy睇得更重
有鑽有冠的應該無大問題
我都上淘bo問過d賣家,其實好多都係無現貨,佢地都等緊第二水貨。有現貨果d要24-25魚人仔....
我見INS有!~ :45:
唔知宜家仲有無呢.....................................
bsinsan 發表於 24-8-2012 03:01 PM