Toysdaily 玩具日報

[詢問] Make toys 大力神 加圖片 10月6日

回復  可變戰士

另外想問下大大隻右腳既炮位好似太高了
是否可以低D呢  小弟唔知道點變呢  ...
tat5845cat 發表於 8/10/2013 10:17 PM

我要睇睇先, 我都好似左腳變錯咗但未整! :Q
回復 75# 可變戰士
menasor 冇訂呀 感覺合體後好似怪怪地 所以等大大取貨後 俾D相我睇睇先決定:shy:

另外MAKETOYS 果隻叫咩名呢
我見到相都覺得好型呢{:1_221:}
回復 76# 可變戰士

大大搞掂記得話我知呀:^
回復  可變戰士
menasor 冇訂呀 感覺合體後好似怪怪地 所以等大大取貨後 俾D相我睇睇先決定

另外 ...
tat5845cat 發表於 8/10/2013 10:55 PM

哩個可能要等到出年先知. {:1_222:} 都係由小弟做白老鼠先. :p   

你有無飛卜? 你Like 1個叫NTF-Archive.de 有老變啲資訊! {:1_220:}
回復 79# 可變戰士

知道大大 我試試先:^
menasor 個幾架車仔好靚好可動QC好,你一定鐘意

你可以去ELLJAY兄個BLOG睇睇{:1_197:}
回復 82# 可變戰士

Thx 大大 robo老細剛剛send email俾我
叫我攞隻gaint 隻右腳去 幫我跟下:love:
回復 81# Chandlermok

麻煩哂大大{:1_221:}
回復  可變戰士

Thx 大大 robo老細剛剛send email俾我
叫我攞隻gaint 隻右腳去 幫我跟下 ...
tat5845cat 發表於 9/10/2013 04:41 PM

恭喜哂!! :77:   

不枉我啲老變靠哂佢. :34:

你都可以請教下佢隻Bruticus戰鬥派點先變得好隻腳! :52:
回復 85# 可變戰士

岩岩睇完隻menasor 又好似幾好呢{:1_224:}
睇黎都要搵老細訂埋了......唔知佢仲有冇果4架車賣呢??:no:
回復  可變戰士

岩岩睇完隻menasor 又好似幾好呢
睇黎都要搵老細訂埋了......唔知佢仲 ...
tat5845cat 發表於 9/10/2013 08:51 PM

佢好似有啲款仲有貨, 但唔敢講4架都齊, 我睇下禮拜尾攞大力士幫你睇下喇! :61:

你有興趣咪訂中間隻主體先囉! 我都係俾佢啲車型毒到!  :Q
回復 87# 可變戰士

thx大大先 但我應該聽日會攞架GIANT 鏟泥車去俾佢
到時先問下佢仲有冇貨啦  
大大架大力士俾晒錢未先 俾晒我可以幫大大你攞住返去玩住先呢:p
回復  可變戰士

thx大大先 但我應該聽日會攞架GIANT 鏟泥車去俾佢
到時先問下佢仲有冇貨啦 ...
tat5845cat 發表於 9/10/2013 09:42 PM

俾咗2魚訂咋! :77: 我見全訂都係多3草嘢, 算喇! :(

今個禮拜尾襯屋企人返大陸, 一定要衝出去攞! {:1_202:}
回復 89# 可變戰士

大大攞左後 記住SEND D圖俾小弟睇下呢:shy: