Toysdaily 玩具日報

[詢問] Make toys 大力神 加圖片 10月6日

回復 15# 可變戰士

請問大大現時點如有 3牛唔知得唔得呢
黃色版
回復  可變戰士

請問大大現時點如有 3牛唔知得唔得呢
黃色版
tat5845cat 發表於 27/9/2013 09:54 AM

今日幫你問過, 要32條魚魚(黃色版). :51:
回復 17# 可變戰士

THX 大大  是否現時點呢?
AND 第二版嗎  大大如果跟果間鋪頭熟 可否叫佢留俾我
我呢一 兩日去買 ...{:1_211:}
回復  可變戰士

THX 大大  是否現時點呢?
AND 第二版嗎  大大如果跟果間鋪頭熟 可否叫佢留俾我  ...
tat5845cat 發表於 28/9/2013 11:39 PM

對! A字頭嗰間, 佢天日休息, 你一係星期一去囉! {:1_203:}
頭像被屏蔽
回復 19# 可變戰士

請問幾樓呢 同埋唔該哂師兄 我星期一去{:1_202:}
回復 20# mythsgod

Thx大大先 請問知唔知大概咩價位呢
回復  可變戰士

請問幾樓呢 同埋唔該哂師兄 我星期一去
tat5845cat 發表於 29/9/2013 12:47 AM

喺2樓陸發室. 樓上大大有講雞旺都有, 你咪睇下邊間便宜先囉! :71:
頭像被屏蔽
回復 23# 可變戰士

好的 我去睇下先 thx
回復 24# mythsgod

麻煩晒大大 {:1_198:}
回復  可變戰士

好的 我去睇下先 thx
tat5845cat 發表於 29/9/2013 10:42 AM

現時點a店今天會短開三小時(2:30-5:30), 大大你今日得閒的話都可以去兩邊睇睇! {:1_205:}
回復 27# 可變戰士

👌 謝謝大大
回復 27# 可變戰士

再一次麻煩可變戰士超和MYTHSGOD 兩位大大
小弟今晚已經去左現時點度入了套大力神了
多謝你地提供既資料  我還向該店既老板詢問了一下
缺件既問題  他很好人 叫我SEND 張相去佢EMAIL 他會試試幫我向MAKETOYS
那邊問問  不過就唔一定可以成功......希望他們肯補番俾我啦{:1_198:}

在此再次多謝咁多位既幫忙  也多謝現時點老板既好心  係度祝佢生意興隆啦  {:1_208:}
回復  可變戰士

再一次麻煩可變戰士超和MYTHSGOD 兩位大大
小弟今晚已經去左現時點度入了套大力 ...
tat5845cat 發表於 1/10/2013 12:34 AM

唔水客氣! 最近要幫到你! {:1_220:}

我都覺得佢好人我先推薦你去買, 因為我將來買啲老變都係靠哂佢! {:1_203:}

同埋佢啲老變好齊, 同啲第3廠應該關係良好, 你隻綠色版有機會補件o架! :^