Toysdaily 玩具日報

[詢問] Make toys 大力神 加圖片 10月6日

頭像被屏蔽
回復 29# tat5845cat

恭喜師兄{:1_226:},我隻建造派大力神都係呢度啲師兄推介:^

等你出圖:shiny:

順帶一講,呢排y拍啲價都正常啲:he:
加左2幅圖  其他大大有冇中招呢:time:
加左2幅圖  其他大大有冇中招呢
tat5845cat 發表於 6/10/2013 04:50 PM

舊版六神, 厲害厲害. :71:
回復 34# 可變戰士

大大有興趣!!:he:
回復 35# tat5845cat

SRX     :shiny::shiny:
回復 36# a_c_e06

師兄有興趣入一隻啦:he:
呢隻都係正野黎 :$
回復  可變戰士

大大有興趣!!
tat5845cat 發表於 6/10/2013 08:51 PM

以前想買你嗰隻機戰, 不過太貴鳥.... :unhappy:  

我都有大帝, 六神合金魂+25F. 其他不如你. :34:
回復 38# 可變戰士

大大應該跟小弟一樣已經掉落玩具這個深淵了:49:

小弟連12吋也都中了毒呢:56: 不知大大是否一樣:43:
回復  可變戰士

大大應該跟小弟一樣已經掉落玩具這個深淵了

小弟連12吋也都中了毒呢:56 ...
tat5845cat 發表於 6/10/2013 09:21 PM

HT我有MK 7, Catwoman, Black widow. 之前訂埋42, 愛國者合金同MK 33, 待抽MK 21!:77:

其他都有買下azone, medicom. 不過已經唔敢買太多. :Q

今年買Metal Build同Macross都買死我.:time:

回復 40# 可變戰士

大大也中毒好深呢:75:
自己也不敢買太多了  D盒越黎越多 都已經冇位放了
有D都要放在老婆那邊了{:1_206:}

希望大大都可以抽中MARK 21 啦 小弟都有抽 唔知道有冇機呢
回復  可變戰士

大大也中毒好深呢
自己也不敢買太多了  D盒越黎越多 都已經冇位放了
有D都 ...
tat5845cat 發表於 6/10/2013 09:48 PM

你都唔弱喇! 仲要追埋老變{:1_203:}

希望大家都抽到MK 21. 好以天日知結果, check下e貓.{:1_235:}

大大有咩12寸?? {:1_215:}
回復 42# 可變戰士

戰鬥派我已經買左了 明天先取貨 THX 大大先{:1_211:}

12吋我都有DX 12 MARK I II III VI VII MONGER 1.4 BATMAN PREDATOR一堆
3A METAL REX ambush midas medicom the next 1 2 v3
我自己都覺得好多呢........{:1_206:}
回復  可變戰士

戰鬥派我已經買左了 明天先取貨 THX 大大先

12吋我都有DX 12 MARK I II II ...
tat5845cat 發表於 6/10/2013 10:36 PM

唔使客氣, 我都未得閒出去幫你問呢!! 但你都買咗! :p 恭喜恭喜:D

12寸你巧勁, 我得可憐嗰幾隻咋. :cool:
回復 44# 可變戰士

而家新出果D合金呀 12吋呀都要真係好鍾意先買呢
唔係長此落去唔係辦法呢{:1_225:}