Toysdaily 玩具日報

查看: 10204|回復: 25

[個人收藏] 大力神(已合體)

開心分享...

合體時間到了:$

另外教整個把野...算了...個把野麻麻地....
Because of size, I have skipped it no matter it is a great stuff... :56:

support, but i still don't have time to open it:26:.  This is indeed a good toys, i bought this and skip the TFC one:35:
正野,比較喜歡這款多過TFC!
套嘢滲埋線仲靚:71:
好貴的!!!!!!!!!!!!
在淘x上看到重塗了的.................. very good stuff
(申明:74:,我不是賣廣告,只想分享).
合體.............合體............合體............:shiny:
合體.............合體............合體............
wing0boy 發表於 5-2-2013 10:38 AM

搵日先囉......衣家隻隻變哂機械人.....又要變番車 再變合體.....

影完合體...又要解番體:help:
Maketoys我都係近排因為呢隻Devastator先認識,真係見多識少,一睇驚為天人。

個人已經愛上咗呢間Maketoys。除咗呢款Devastator,仲中埋柯柏文,紫文,馬格斯,及一眾Tanker Upgrade Kit毒,少不免高追了咁多款,係貴,但值得。現正籌備寫一個詳細Report (其實係分享多)。

希望新年期間可以見街(隻Devastator太大隻,要搵棚影佢唔太容易)。:$
搵日先囉......衣家隻隻變哂機械人.....又要變番車 再變合體.....

影完合體...又要解番體:hel ...
改咩名好? 發表於 5-2-2013 12:15 PM

我反而買左及開盒之後, 就合體...一直display 到依家....冇分過體同變過形
因為合左體之後實左太型, 太有霸氣:35::35:
我反而買左及開盒之後, 就合體...一直display 到依家....冇分過體同變過形
因為合左體之後實左太型, 太 ...
幾何 發表於 5-2-2013 04:45 PM

真。

真係:!型到跌「渣」
回復 6# 金魚光1

How much??@@
快合體吧~!{:3_144:}
因為合左體之後實左太型, 太 ...
幾何 發表於 5-2-2013 04:45 PM

我都想合體.....但要執執個櫃....先至有位DISPLAY.......