Toysdaily 玩具日報

查看: 13527|回復: 20

[Hot Toys] The Avengers - Mar VII 1/6th scale Limited Edition Collectible Figurine

MARK7不是自己喜愛的版本,主要是因為外型不能討好,自已還是喜歡MARK VI多一點,MARK7有明顯的改善如上色及可動,TONY頭雕比起之前D相還好一點,不少師兄早已分享了,不多說,快拍了幾張作分享!

:64:
師兄影得好有金屬感,GOOD SHOOT!
真係拍到好有金屬感 x 2
嘩嘩嘩~令到呀~:$
CHING 我懷疑ps過:58:不過真係好圖:71:
路過支持下~~~~~~~~~~~~~~~~~
好靚好真實•••好有金屬感:71:.....但唯一敗筆係人樣唔似:36:
好靚好真實•••好有金屬感.....但唯一敗筆係人樣唔似
toys1333 發表於 31-5-2013 10:57 AM

謝謝支持!!!
    唉.....!我太懶...個頭無執到其實可以救到D....唔好意思~!:79:
師兄影得好有金屬感,GOOD SHOOT!
天碼 發表於 31-5-2013 09:24 AM

真係拍到好有金屬感 x 2
coltrane 發表於 31-5-2013 09:27 AM

因上次有朋友說我影得沒有金屬感...所以今次就盡量搞搞佢...:unhappy:

多謝兩位支持!!!:handshake:
嘩嘩嘩~令到呀~
catcat 發表於 31-5-2013 09:34 AM

CAT大......多謝你!!! {:1_227:}不過好明顯我係唔識RENDERING...錯到9彩!!:49: 不過算了....今次又趕..下次要比心機D
路過支持下~~~~~~~~~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 31-5-2013 10:33 AM

多謝支持~!!!!!

CHING 我懷疑ps過不過真係好圖
samuellam 發表於 31-5-2013 10:28 AM

好眼利呀師兄~! :58:
我同意囡囡出街都要化D妝既:34:
超有金屬feel{:1_220:}
CAT大......多謝你!!! 不過好明顯我係唔識RENDERING...錯到9彩!! 不過算了....今次 ...
Usteakum 發表於 31-5-2013 11:20 AM

咁不如用黑底再影啦下次。:)
咁不如用黑底再影啦下次。
catcat 發表於 31-5-2013 02:35 PM

我諗我會影89 BATMAN...佢係我部電視機下排左好耐喇...

CAT個玻璃底效果好正...不過唔係好岩BATMAN咁...
我諗我會影89 BATMAN...佢係我部電視機下排左好耐喇...

CAT個玻璃底效果好正...不過唔係好岩BATMAN咁 ...
Usteakum 發表於 31-5-2013 04:14 PM

玻璃倒易板有地平線的問題, 重未諗丁到點解決...

期待大作.:$