Toysdaily 玩具日報

查看: 13326|回復: 15

[玩具攝影] 速拍分享之超級配角大翻身~~~AGENT PHIL COULSON

菲爾.寇森,雖說角色在劇中頗多出彩之處,人氣亦是不低,算是一名超級配角,但說回玩具,本來其關注度應該甚是一般。可是誰能料到,此人現在居然升格做主角單開一部美劇,加上玩具的製作又保持在水準之上,原本有望走低的玩偶突然鹹魚翻身,需求猛增,價格亦略有漲幅,不得不說是天算不如人算……最後筆者也是高追了此款玩偶……

今日剛將玩具拿回到家,邊玩邊速拍了些照片與大家分享~~

以上,謝謝觀看~~

微博交流:http://weibo.com/u/1765114963

謝分享,越睇越正!!! 當初嚴選之下放棄左,而家後追又貴,後悔到極點……最後登記左訂robocop
這個頭都叫神似,點解Tony頭冇呢種效果,謝樓主美圖!
回復 2# Pixiv

國內雖然亦有小漲,但似乎比香港便宜些,如有條件朋友不如關注一下“淘寶網"
回復 3# 南斗水鳥拳

HT每次在配角的表現上都很不錯,主角就……人氣角色不會一次做到完美的,不止HT,其它大廠牌亦是如此啦……
價格無走高過... 真係好難唔令人覺呢個廣告..

回復 6# MarMar

無走高?小弟在內地,此款已然確實是小漲了,之前想快追,關注過港雅,亦基本都是!%))港幣左右,記得定價比這低得多吧。

PS:如朋友翻閱我的過往發帖,可看到我只是純玩家一名,確實無廣告的意欲與動機,謝謝~~
This one is really cool! I didn't pre-order and spent much more money to get it back too! sosad, but no regard on it!
探員!!!!!!!!!!!
好正啊~!!!個頭都整得唔錯!!!
有埋隊長d卡真係好正XDDD

遲D可以一路把玩:x探員,一邊睇佢擔正套劇!爽{:1_220:}
仲有PHIL喺"the BADASS"(Avengers)短片都好型,依家好其待套劇會點!
絕對好物, 樣靚配件正.
回復 10# 天碼

共同期待,好似是6月開播?
回復 11# ycjack88

未預定是沒有購入的意欲,後追后(主要是為套他擔綱主角的美劇)拿到手把玩,就真心喜歡上此玩具了~~
回復 3# 南斗水鳥拳

因為有大大講過,頭雕係要俾robert downey jr approve .佢鐘意自己個樣後生啲,靚仔啲,咁啲頭咪好似宜家咁,硬係爭少少囉:36:
回復  ycjack88

未預定是沒有購入的意欲,後追后(主要是為套他擔綱主角的美劇)拿到手把玩,就真心喜歡 ...
矮子的鹹豬手 發表於 31-5-2013 01:20 PM

師兄都有興趣喎,我就上年動漫睇到有PHIL就決定訂硬!
一直都幾LIKE依個AGENT!