Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 多年收集和滿載記憶的新舊玩具柜!(最後一頁更新至23年7月)

tolete 發表於 8-2-2015 05:49 PM
Gazza兄真係多$$, 收藏又豐富!

收藏空間就只有一個櫃,有買入就要賣出。。。。。現在仲要一堆唔要的figma囡囡,待有空拍照後放售。
gazza1211 發表於 11-2-2015 12:14 AM
收藏空間就只有一個櫃,有買入就要賣出。。。。。現在仲要一堆唔要的figma囡囡,待有空拍照後放售。

加多個櫃咪可以解決問題.:^
gazza1211 發表於 11-2-2015 12:14 AM

我同你一樣,想放晒Heman系列!
gazza1211 發表於 11-2-2015 12:13 AM
VoltesV(40週年版)加埋三件EX合金Getter,用了9牛左右。。。。。。我已經拿拿林把神枱裏面的合金魂 ...

九牛?好X貴喎 EX合金!
Gazza兄新年快樂!{:1_199:}
祝gazza兄同家人新年快樂,要咩有咩!{:1_211:}
{:1_235:}GAZZI!康,{:1_235:}
gazza1211 發表於 11-2-2015 12:02 AM
阿虎見到我?不是吧,認錯人了吧

哈哈, 可能係啦, anyway, 係度祝 gazza 新年進步, 越搵越多, 買多d 玩具出報告同大家開心 share {:1_239:}
看見師兄窗外的環境加上眾多玩具

師兄的財力好驚人 {:1_222:}
tolete 發表於 19-2-2015 10:35 AM
Gazza兄新年快樂!

過來了幾天春節假期,就突入險境,冇晒心情看玩具網。。。anyway,正月十五未過,趕得及拜年,祝tolete兄羊年大發,追更多正嘢玩具!:57:
Mo.P 發表於 24-2-2015 05:54 PM
哈哈, 可能係啦, anyway, 係度祝 gazza 新年進步, 越搵越多, 買多d 玩具出報告同大家開心 share {:1_239: ...

我也希望忙完了這兩個月能有空有玩具追番。也祝Po兄羊年大發、事事順利!
真中淳平 發表於 27-2-2015 03:34 AM
看見師兄窗外的環境加上眾多玩具

師兄的財力好驚人

我家窗外也給ching注意到……其實我住的地方樓價比天水圍的更平宜啊。所以,才有閑錢買玩具啊∼∼∼
gazza1211 發表於 28-2-2015 07:35 PM
我家窗外也給ching注意到……其實我住的地方樓價比天水圍的更平宜啊。所以,才有閑錢買玩具啊∼∼∼

你有埋ex真三一就真係完美 {:1_377:}
gazza兄, 你好!
我差不多成個月無嚟TD, 今天返來,入來坐坐。:78:
三一好有氣勢呀!
三木白花子 發表於 13-3-2015 06:48 AM
gazza兄, 你好!
我差不多成個月無嚟TD, 今天返來,入來坐坐。
三一好有氣勢呀!

謝三木兄支持!。。。我呢排公事周身屎,心情差和冇時間TD少上了,心儀玩具又未出,冇嘢抒發。。。。。。