Toysdaily 玩具日報

查看: 44239|回復: 207

[新聞] 林慧思老師

關閉 [複製鏈接]
我又抽吓水先,當日見到呢位女仕我都嚇左一跳,點解社X聯(當時唔知原來正確是農務系成員)揾到o甘利害女子大鬧青關會,轉過頭又指住警察破口大罵,很多人都當睇戲o甘睇,我影完相即走,到之後才知是小學中文女教師,仲獲教學獎的林慧思老師。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
正過o靚模{:1_227:}
又"讓往日..從新..再開始..過....":35:
真係咁大仇口?.......:70:
又"讓往日..從新..再開始..過...."
老文 發表於 1-8-2013 04:17 PM

典解要整首"最愛的你"ge? 我仍覺靜心BB更可愛wor
回復 5# lk_yau

果然是同年代的人...跟住就係"這陷阱..這陷阱..這陷阱...偏我遇上...."

題外話...呢期cliff兄去左邊?
回復  lk_yau

果然是同年代的人...跟住就係"這陷阱..這陷阱..這陷阱...偏我遇上...."

題 ...
老文 發表於 1-8-2013 05:03 PM

我都在通緝佢. 可能比周迅收埋左
回復  lk_yau

題 ...
老文 發表於 1-8-2013 05:03 PM

"這陷阱..這陷阱.."應早過"讓往日..從新..再開始..過" ga, 好似前一隻碟啦
回復 7# lk_yau

唔係化...???...佢係"停風"??...咁要唱首...."停住這風...o baby...長夜抱擁...o 打令"比佢聽了

回復 8# lk_yau

同一隻碟..."愛情陷阱"{:1_220:}
1.愛情陷阱2.幸運星3.愛你太深4.火美人5.我愛世界6.恭喜發財7.情(是永遠著迷)8.此刻你在何處9.花仔世界10.最愛的你11.雨夜的浪漫
  呢隻碟好勁.11隻歌幾乎紅了8隻
回復  lk_yau

同一隻碟..."愛情陷阱"   呢隻碟好勁.11隻歌幾乎紅了8隻
老文 發表於 1-8-2013 05:26 PM

ai...那時的歌比現在的好多了. "最愛的你"是香港人作曲, 日本人唱, 和那時流行改日曲剛相反.
真係咁大仇口?.......
O_biscuit 發表於 1-8-2013 04:34 PM

她不只係"大仇口", 更加是"大口"
回復 11# lk_yau

當年聽"卡式帶"..每日都要聽唔知幾多次先肯罷休
回復  lk_yau

當年聽"卡式帶"..每日都要聽唔知幾多次先肯罷休
老文 發表於 1-8-2013 05:42 PM

係呀, 質素當然沒現在的好, 但那情懷.......
就似玩具, 以前齋啪亂油都好開心, 件野玩幾年都得.
垃圾老師,教壞細佬!:60::55: