Toysdaily 玩具日報

查看: 29585|回復: 79

人地已經玩緊黑色jordan 我隻紅色23還未有貨取

5月頭訂,7月頭打俾佢話7月中,今日打俾佢話8月中,以後無幫親
5月頭訂,7月頭打俾佢話7月中,今日打俾佢話8月中,以後無幫親
lukyuet 發表於 27-7-2013 08:58 PM

上星期收CALL攞,第二日得返個頭!!! 又要等1個月!!!
樓主邊度訂?
我喺7仔訂,都係同一情況!
請問紅23係唔係只出左一隻? 我見佢地動漫有紅23賣喎, 不過我買左白23, 同一頭雕, 所以冇問紅23係唔係現貨定係預訂...
樓主邊度訂?
我喺7仔訂,都係同一情況!
Mcgarden 發表於 27-7-2013 10:38 PM

我都係7仔訂
通街貨我唔明點解要八月中,我諗住去退錢然後去E記買。
會場紅同白都有現貨..
請問紅23係唔係只出左一隻? 我見佢地動漫有紅23賣喎, 不過我買左白23, 同一頭雕, 所以冇問紅23係唔係現貨定 ...
crazysmiles 發表於 27-7-2013 10:44 PM

紅23暫時得一款, 動漫應該有現貨, 不過QC就唔敢講...
紅23暫時得一款, 動漫應該有現貨, 不過QC就唔敢講...
小志強 發表於 27-7-2013 11:55 PM

其實衰乜QC呢?body?
其實衰乜QC呢?body?
takeshi 發表於 28-7-2013 12:11 AM

BODY 我買紅45, 23既時候, 兩次都係一隻腳既膝頭關節不能動, 紅23打底褲質地同黑白紅23係唔同, 係差好多, 紅23 3對波鞋上色都各有油出界既問題, AJ 11鞋頭甩開痴唔實對鞋, JUMPMAN LOGO甩色, 我既紅23大至就係尼D問題, 打底褲就大家同一問題, 鞋就多人中SAD, 我買第一水,  聽聞第二水D QC 好似好D...
回復 1# lukyuet

小弟同師兄情況一模一樣,等到我心都灰埋 {:1_206:}
BODY 我買紅45, 23既時候, 兩次都係一隻腳既膝頭關節不能動, 紅23打底褲質地同黑白紅23係唔同, 係差好多 ...
小志強 發表於 28-7-2013 12:19 AM

嘩都好多問題下wo...{:1_206:}不過我覺得呢隻係eb出得整體完成度最好的一隻⋯
我都係7仔訂 係第2輪貨 講真QC OK 喎 不過就好似第2輪得30隻  可能EB 拎晒去動漫展掛 {:1_206:}
我都係等得耐得滯, 索性取消左... (外國website訂)
我隻白 45 仲未有運動服, 就快四個月了.....