Toysdaily 玩具日報

人地已經玩緊黑色jordan 我隻紅色23還未有貨取

嘩!痴線架!通街都有都要等咁耐!可否公布正確位置,B L佢!我係逃堡訂第二水重qc的貨,六月頭都收左貨啦! ...
sunrise1234 發表於 20-8-2013 11:53 AM

銀城地庫.... 一落電梯...個間就係
我都訂左,仲未得攞.....下次九月都唔知派唔派到我..........下次自己睇定D先下訂.....:(
小弟六月響一樓訂...情況都係一樣...去問又係答唔到幾時有貨...應該到我八十歲...o的孫子孫女可以燒落黎比我:56:
我係7仔7月尾攞貨,第2日攞返落去!!依家屋企得個頭同個盒,問極都係話批發未有件返!!真係有等於無 ...
lst763 發表於 20-8-2013 11:48 AM

師兄,我同你情況一樣,第二日拎去換件到家陣都未有,得番個盒係度。
上次打去佢話唔知幾時有,話批發未俾番件佢,於是我咪炳佢,唔知都要俾個期我,於是佢死死氣話幫我問下,但到家陣都無覆。
我打算呢幾日打去再剷佢,佢都俾唔番件或退錢我就消委會見。

回復 24# Mcgarden

比錢訂貨係合約, 要單方面退錢好自然係撻訂, 就算HT,EB都係一樣處理喎.

"7仔"或"一樓"都唔係生產商, 出貨控制能力自然有限, 除非佢地保証咗出貨日又或人人派貨但特別唔派比你就話.
Seven同 Enterbay 就關於Jordan產品的派發 一直保持聯系,事實上訂貨單上 三份二 之貨品已於首兩批 獲分發來貨中,跟據訂貨先後次序派發。
但相信由於需求極大,生產方只能分批發貨,對於顧客們的信任及忍耐,Seven深表謝意!亦對仍未獲派貨的顧客們,表示歉意!Seven 承諾繼續
跟進,亦歡迎電郵我們了解最新情況 : alphac.7@gmail.com

同意樓上 c hing ,Seven 唔係生產商, 出貨日期唔係我們能力制能到的!Sorry!
師兄,我同你情況一樣,第二日拎去換件到家陣都未有,得番個盒係度。
上次打去佢話唔知幾時有,話批發 ...
samuel2 發表於 20-8-2013 10:58 PM

佢都係無覆我!你去消委會通知聲我,我又攪攪佢!
Seven同 Enterbay 就關於Jordan產品的派發 一直保持聯系,事實上訂貨單上 三份二 之貨品已於首兩批 獲分發來 ...
seven7 發表於 21-8-2013 12:30 AM

咁換件點呀!打比你又係話等你覆!覆左去邊呢?
換件情況,我們巳把退件交Enterbay, 但亦需要Enterbay先發還我們,才能安排!現畤仍然等候中。
回復 35# chankb

大哥 , 唔係我單方面要取消合約呀!

而家係我俾左錢 , 週圍都有現貨賣既時候 ,但我到家下都未有貨 ! 由6月起每次承諾下月有貨 , 但最後都俾人"西遊" !

等唔係一個問題 , 但最低限度都有個期限吧 ! 而家期限又唔俾 , 又唔俾退訂 , 唔通要我等多十年??
回復 36# seven7

7仔代表 , 我想請問你而家派到幾月幾號既單???

ENTERBXY 真係好PK, 我O係第二度訂隻JORDAN白23都等左就黎3個月!聽聞係因為ENTERBXY無口齒,有貨又唔交貨,而係將D貨運晒去新加坡展覽做推廣賣現貨!{:1_222:}
I am waiting too~~~~~
I am waiting too~~~~~
mickeybrick 發表於 21-8-2013 12:58 PM

Ching i'm waiting three!!!
等到又如何,結果係比晒全數再等過!!