Toysdaily 玩具日報

人地已經玩緊黑色jordan 我隻紅色23還未有貨取

不如睇下呢次點埋尾好過 !
Mcgarden 發表於 23-8-2013 03:16 PM

師兄,既然SEVEN都話九月尾會返貨,不如就俾多次機會佢。
如果到時佢真係無先再同佢溝通下點安排。

我之前都聽EB講9月會返KOBE, 紅23同白23,俾到貨SEVEND機會係樂觀既。

雖然我拎左貨,但希望換件方面都可以係9月尾前拎番,無理由新貨返到但換件仲未返到,點講都講唔通。

各位師兄,唯有再等等啦 :60:
9月了!!!7記有消息未?
來自 SEVEN FACEBOOK 的最新公報:

來自Enterbay的最新消息 : Enterbay 1/6 Michael Jordan 23標準版的最新一輪貨,預計將於九月尾前派發,所有已預訂但尚未取貨之客人,到時將有專人致電通知取貨時間。
對於顧客們的信任及忍耐,Seven深表歉意及謝意!我們承諾會繼續與Enterbay跟進,如再有任何最新消息,我們將會立即於Facebook作出通告,亦歡迎大家電郵我們了解最新情況。

我們的電郵地址 : alphac.7@gmail.com
我打過去問換件!!!都係無!!! 祝有貨攞既CHING 唔洗換件!!唔係又得多數個月!!!
終於收到電話換件消息!!!話要等多3星期!!!真係吹X漲!! 7月攞左貨第2日換件 4個月都來!!