Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月通販 SR合金 帝王萬能俠 UPDATED @ #36

正呀!!!!..............
不過唔係呢隻SR, 係笨大終於都攞返帝王同真三一回來生產, which means SOC化 or DX SOC 化指日可待!!
我等, 我忍~~~~:62:
p.s. 小生都一樣不讓櫃裡有重覆的, 唔set guideline買玩具, 會買到失控....
如果DX出就好嚕,但呢隻都會買現貨,
因為訂親都貴過現貨!
回復 91# ToyKnife
所以我絕對希望呢兩隻好賣D, 令笨大有信心出埋 SOC 版, 如果人人都要跳樓五算以下先肯出手, 即是唔好賣, 就可能出唔成 SOC 喇, 當然好賣時唔希望D舖趁火打劫, 好好地做到6.5 - 7.5 算就好
真是佛心啊! 整體感覺超讚!
其實"通販"即是通信販賣, 直接在店內買的應該是店頭販賣
想佢出鐵人28FX先!:42:
that's good , waiting it

想佢出鐵人28FX先!
柏迪 發表於 23-7-2013 06:33 PM

禁啱呢排我DL番帝皇黎睇就話出sr...{:1_208:}
不過第7集搵唔番{:1_206:}
御大,留意未出的機械人!!
2009年笨大的十大機械人合金魂商品化希望的投票結果第1位 金毛獅王 ...
gazza1211 發表於 23-7-2013 03:41 PM

希望SRX我地真係地到啦~:42:
SR合金我最期望的係    超 . 重 . 神~!!!:handshake:
回復 91# ToyKnife

先買先享受啦.........
就怕SOC不會出帝王萬能俠,

搞不好以後超合金魂只出可變形、合體的機體
不可變形、合體的就只出在SR合金
(SR合金也提昇到一般SOC的單體機器人的大小、價格)
正呀!!!!..............
不過唔係呢隻SR, 係笨大終於都攞返帝王同真三一回來生產, which means SOC化 ...
ToyKnife 發表於 23-7-2013 05:12 PM

笨大佢老版最懂一魚多食的煮法,SR外形已經很靚,SOC可能就多加一些合金和多幾把劍。。。。。。。。。。。。。咦,說不定,會有魂shop限定SR帝皇的劍set 啊!!
希望SRX我地真係地到啦~
SR合金我最期望的係    超 . 重 . 神~!!!
御遠將 發表於 23-7-2013 09:27 PM

我都系咁话,是但先出哪一个都好!我对没有半点合金成分的大胶SRX和半眼超重神没兴趣。
咁呢隻咪大隻過SKL萬能俠好多,泊埋咪好似兩叔姪?
回復 85# gazza1211

超重神快來啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
巨靈神出得好,如真三一,帝萬.無失手的話.分分鐘救番起成條sr line:he: