Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月通販 SR合金 帝王萬能俠 UPDATED @ #36

對腳好怪,都係Max靚仔D:45:
翼同心口紅色部份好似唔係金屬色...?
超級終極sr大坑...................
MAX 放出來DISPLAY 是靚仔D, 但真係玩起上來, SRC相信會好玩好多.

因為細隻D, 想點玩點扭都可以.

對腳好怪,都係Max靚仔D
柏迪 發表於 24-7-2013 10:21 PM
其實大家有無諗過帝皇可出什麼限定補品呢?  劍同翼本身已包, 咁補品可唔可能係一個靚地台同 MAX 合金看齊另加大火燄特效呢?

回復 139# 馬仔

MAX合金的玩起來很脆弱(個人看法)
我的那隻膝蓋已經自動脫落了:64:

要玩上手SR合金會比較好 這一隻跟真三一樣大 都有15CM了
已經不能算很小隻的了,相較MAX合金還是比小隻就是了
回復  馬仔

MAX合金的玩起來很脆弱(個人看法)
我的那隻膝蓋已經自動脫落了

要玩上手SR合金會 ...
til520102 發表於 25-7-2013 10:27 AM

其實 GX-52 有幾高? 好似都係細細粒咁, 如果真三一同帝皇有 GX-52 咁高我都接受了, 最少有翼橫好多感覺夠份量
其實大家有無諗過帝皇可出什麼限定補品呢?  劍同翼本身已包, 咁補品可唔可能係一個靚地台同 MAX 合金看齊另 ...
kinis 發表於 25-7-2013 10:23 AM

一粒飛彈, 兩把肩甲劍, 一隻D大的翼, 加埋飛拳噴射效果, 已經夠出魂SHOP.
或者學MAX咁, 出5把劍, 飛拳噴射效果, 黑色翼, 火炎EFFECT, 大型飛彈...........

或者可多隻可動性感女主角.....................

一粒飛彈, 兩把肩甲劍, 一隻D大的翼, 加埋飛拳噴射效果, 已經夠出魂SHOP.
redfish 發表於 25-7-2013 10:38 AM
回復 142# kinis

GX-52我沒有買,一直在等黑三一
看別人評測GX-52和GX-45一樣約16cm左右
看一樓最下面那張掃圖,真三一比巨靈神高一點,大概是15~16cm
帝王萬能俠我看應該也是在15~16cm左右
等發售就知道了
真三一和帝萬...我還是比較期待真三一多一點.不過也會知笨大會有好多限定補品跟隻真三一尾,所以呢次都有排煩....haha:$
真三一和帝萬...我還是比較期待真三一多一點.不過也會知笨大會有好多限定補品跟隻真三一尾,所以呢次都有排煩 ...
老文 發表於 25-7-2013 11:32 AM

真三一最出名o既大斧頭都唔跟改為鐮刀, 咁限定補品加大絕特效走唔甩啦, 好多人會鬧點解唔跟斧頭, 我又覺得可接受, 因為跟斧頭時D人又話想要鐮刀多點, 難服伺呀
頭像被屏蔽
回復 148# joseph1106
我無入新世紀, 但有山口式, 頂住先啦, 佢就算出限定斧頭都唔會買
可能笨大知道人人有入新世紀果隻跟斧頭的真三呢, 所以E+咪補支鐮刀比你LAW XD.有
joseph1106 發表於 25-7-2013 12:17 PM

其實新世紀都有鐮刀版, 只是沒有斧頭版咁多款式