Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月通販 SR合金 帝王萬能俠 UPDATED @ #36

原來今星期Tamashii 3款野, 今日是全港派, 只得龍騎隻SHF分區派
孤仔現貨價要45x!:oh:
和三一時差不多!
回復 289# cccccto
無辦法的, 唔通真係蝕賣咩, 同埋要保障訂客, 如果唔係以後邊個訂貨
有冇ching知指揮艇可唔可以拆出來??
入到現貨$#*~~~~~
回復  redfish

插水時 -> 仲有排插, 等下先.....隻巨靈神就係呢個時候買了
老文 發表於 28-11-2013 11:21 AM

估唔到今次未去到"插水時", 就跳到"冇晒時"(雖然個個一開波就貼住批賣鬥快散貨), 睇返日本AMAZON價, 差不多回至建議價.

條LINE死左咁耐, 終於威返次(不過可能只是個個都怕左佢, 返少左)

回復 293# redfish
我諗今次主要係真金不怕紅爐火的原因, 確實呢次帝皇係好正, 令好多本來唔想買SR 等合金魂的玩家都敗了下來
價錢又值, 雖不至於蔗渣價錢, 而係要燒鴨價錢, 但就有燒鵝的味道, 最少我認為本體已拍得住合金魂
我諗笨大會越來越有心將重要機體做正D做大D, 因為有實力玩家就肯俾錢, 所以我更期待GGGG , 號稱 SR 史上最大型又最貴, 一定比帝皇更正
笨大好飄忽的, 當你對一條line有希望既時候, 佢好快會去玩死佢

回復 293# redfish

見到隻有質素既玩具多人讚,多人玩..價又唔太兇狠...又多人分享...都係好事:77:...不過呢隻用來做限定既機會都幾大...如只買一款...我想繼續再等...希望有電鍍色
回復 295# fatcheong
但下一隻咁貴咁重要, 無奶油用黎較飛, 除非佢想人放棄SR 谷之後的合金魂, 但有可能嗎?
其實上一隻真三一我都好鐘意, 無可否認笨大用佢黎試新關節, 就測試性質多, 比較一下, 真三一就好似Robot 魂邪虎咁, 玩關節創新, 極好扭但鐘意o既人就一半半, 冒險搏一搏
而帝皇就似龍王丸, 穩穩陣陣, 紮實大件, 但其實無咁好玩, 所以希望GGGG 可好似龍星丸咁在兩者之間取得平衡
回復 297# kinis

真三一..真心等改版:79:
回復  kinis

真三一..真心等改版
老文 發表於 3-12-2013 11:43 AM

我都係咁話,齊齊等真三一 SR Ver2 或者 合金魂!!
頭像被屏蔽