Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 魂商店限定 聖衣神話 地妖星 冥蝶的異常價格討論...............!!

睇到第7頁有啲明喇
好似有人上次冥英仙走漏眼冇入到貨,點知咁都炒得起覺得心有不甘
今次先話好貴唔值叫人唔好訂
再自己靜雞雞大量入貨到時肯定貴一貴都賣得出
高招!:71:
玩左9頁,即係結論係
到九月睇下有冇人出地妖星既POST.

:38:
我很看好這隻冥蝶很少人會訂
到時候就知道了,cc

除非他會送牡羊頭雕,造成訂購量大增,不然一定跟冥衣版 ...
greatmuta 發表於 30-4-2013 04:30 PM

到時候至知好多人訂,咁我咪無得玩?
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
都係個句, 玩具你覺得唔值可以唔買, 唔會少左忽肉.
唔通樓主認為單憑一個討論區一個POST就可影響笨大對自己PRODUCT嘅市場定位價格?
銷售數據反影一切, 如到時真係訂單比笨大預期少好多, 佢地下次定價會無咁進取.

*個人意見, 不喜勿插
所以你的船到底要不要下水啊?cc
greatmuta 發表於 30-4-2013 12:41 PM

平常都有說上天下海~ 你上天~ 我下海

你買一隻合金超時空飛機~ 之後飛出街~ 你看下飛不飛得起~ 那到時候我就把船下水~

記得要拍照~
都係個句, 玩具你覺得唔值可以唔買, 唔會少左忽肉.
唔通樓主認為單憑一個討論區一個POST就可影響笨大對自己 ...
大猿猴 發表於 30-4-2013 08:00 PM

係呀......d人唔like就叫人咪買又話唔值又呢樣.......我覺得好攪笑囉......每人價值不同嘛
平常都有說上天下海~ 你上天~ 我下海

你買一隻合金超時空飛機~ 之後飛出街~ 你看下飛不飛得 ...
逆天原罪 發表於 30-4-2013 08:21 PM

點解要下海???咁買隻神話係咪要同佢去希臘打十二宮{:1_214:}

題外話....咩叫做cc??
Maybe we should just stop replying back.  It is actually not worth to try to convince people in  ...
Wtong23 發表於 30-4-2013 02:14 PM

Hit the key points and i can't agree more!!!
睇左幾頁真係笑左
人地買唔買又關你咩事
唔好比我見到9月樓主會突然有冥蝶出黎
卡妙 發表於 30-4-2013 02:37 PM

到時佢又孖入呀可能{:1_214:}
點解要下海???咁買隻神話係咪要同佢去希臘打十二宮

題外話....咩叫做cc??
iamfinethankuuu 發表於 30-4-2013 08:37 PM

{:1_238:}{:1_238:}{:1_238:} 因為樓主食飯之前要了解尼粒米係點種出黎~ 之後係米合價格賣尼粒米~ 可能仲要開埋post 分享一粒米的價值~ 先會食得落飯~
因為樓主食飯之前要了解尼粒米係點種出黎~ 之後係米合價格賣尼粒米 ...
逆天原罪 發表於 30-4-2013 08:51 PM

下???咁咪餓死左囉??做人應該要變通一下......無謂攪到自己咁辛苦.....玩玩具姐...覺得唔抵咪好鬼買囉.......人地買得的一定覺得有價值先會入手.....講埋呢d損人不利己的說話真係令人百思不得其解呀{:1_215:}

請問DENLOMKIV和greatmuta兩位, 你地覺得其他人講的唔夠資格, 咁我夠資格同你地講野嘛~???:78:

我從第一隻新生星矢到現在EX巨蟹, 由普通神話到限定神話, 由素體到所有APPENDIX, 我全部齊晒:78:

我只係一個普通的小女子, 玩玩具無"咁高"要求, 只求笨大肯出, 我肯入, 就是這麼簡單{:1_197:}

敢問兩位內心對聖鬥士星矢有幾愛??:78: 是隨口說當秘笈, 人買你買, 還是真的喜愛??

玩得神話, 就預左俾笨大劏, 如果覺得貴就及早回頭, 不要再入深淵, 無謂邊入邊罵.:o

遠ge有24k黃金星矢15750yen(hk$890)都有人買, 近ge冥蝶現在只係8400yen(hkd800), 簡直就是蚊比同牛比{:1_203:}

如要挑剔的話請先check下神話一路以來的資料先, 免得開post後被人插:78:

以上如得罪其他ching, 請見諒:64: