Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 魂商店限定 聖衣神話 地妖星 冥蝶的異常價格討論...............!!

頭像被屏蔽
就說你入不入即可

至於裸體美斯狄有跳樓過 該買的早買了
greatmuta 發表於 30-4-2013 12:46 PM

為甚麼想知我入定唔入?
本山人更危險你不知道嗎?cc
greatmuta 發表於 30-4-2013 12:51 PM

而我不知道本山人是誰???
回火星看你的同類吧...
經過近2星期,睇過多個"多回"post...大家就會明白早年td...確係比較可愛d:70:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  小堅

其實係咪想覆我?
叫人留意對翼, 冇問題, 問題在對翼係咪值2625yen
我話對翼係4塊膠+上黑色 ...
DenloMKIV 發表於 30-4-2013 01:25 PM

不如咁啦,你又解釋下...
點解你覺得就咁將四塊膠,整唔同色再上黑色???
前面已經回左你啦,你又唔回我...

請睇#58樓啦...
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 90&fromuid=3836
你同我都唔知材料...
你話我亂估,你未又係一樣...
有分別???
回復  玩具人生

你冇話過隻翼成本低, 咁你認為對翼成本高定低? 高的話, 高在何處?
如果你話呢隻野市場 ...
DenloMKIV 發表於 30-4-2013 01:29 PM

一早回晒你啦...
你睇唔到我都冇野好講...
「對翼透明件用咩材料你同我都唔知,你又點解會覺得佢既工序比起你眼中既大舊佬少???
透明件太厚會令對翼過重而失平衡,太薄係生產時亦會出現困難...
樓上已經有師兄解答左你,可以爬文慢慢睇...
唔通好似樓主咁,未清楚件野貴係邊到,淨係用價錢黎比較咩??? 」

藍字為#58樓的回覆...
他其實只是硬坳而已,真的要講,又講不出皮毛來

什麼翅膀比較貴,真的是目幹

總之這盒冥蝶一定要拒買 ...
greatmuta 發表於 30-4-2013 01:27 PM

你如何實行這計劃?
頭像被屏蔽
就冥蝶這盒不要去訂就ok了

總之這盒一定沒多少人訂啦,跟魂商店限定英仙座冥衣版一樣
...
greatmuta 發表於 30-4-2013 01:50 PM

你終於露出狐狸尾巴了???
冥英仙一出是炒的...
比原價還貴...
{:1_216:}
頭像被屏蔽
炒多貴沒用 我又不買,cc
greatmuta 發表於 30-4-2013 01:55 PM

你當然不買...
你是賣家...
EX你不是有炒賣嗎???
I like this character and I am die hard fan of Saint Seiya and I am glad Bandai actually issue more new characters rather than just EX Gold Saint or the 5 main characters all the time and I do not mind to pay a little more.   

Is this a good enough reason to buy this!?  Why do we have to discuss what material they use to drive up the price?  If there is no love, $100 dollar is too much but if there is, I don't mind to pay more.  There is no such thing as worth it or not.