Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 魂商店限定 聖衣神話 地妖星 冥蝶的異常價格討論...............!!

頭像被屏蔽
其實影響玩具價格因素,並不是除玩具多塊膠少塊膠
其中一項就是玩具本身人氣!人氣唔高bandai知道冇咁多人入
自然會魂限,既然少人入自然價格要提高!確保開發成本
我說工讀生業務啊,難得你會說中文,證據就在你屁股上阿,cc
greatmuta 發表於 30-4-2013 08:00 AM

又技窮了嗎???
快答...
聖鬥士有沒有出過透明件???
還是你想說你想將RG光翼放在聖鬥士上...
{:1_203:}

厚到可以插死你吧...
頭像被屏蔽
其實對一個賣玩具的人來說, 越少用家訂才是一件好事.

魂SHOP野D人直接同BANDAI ASIA訂, 對賣玩具的人並沒有任何好處,  要多D人後追先有得賺.
回復  小堅

1.你用撒娜黎比, 兩set野設計完全唔同, 小弟試咁比較下:
件不可動既大舊佬, size同weight都 ...
DenloMKIV 發表於 30-4-2013 02:15 AM

你米回左我個post~ 都話你有本事就自己開玩具公司生產玩具~ 賣平玩具俾我地

等陣人地話對透明~ 做得靚~ 你米又回你完全唔覺~ 好普通~ :38:
你不是那種錢太多,就是店家或業務在勸敗文吧,比較像是店家或業務,瞧你怕的,你們怕到時沒啥人訂賠更大吧,c ...
greatmuta 發表於 30-4-2013 07:09 AM

:42:按你的說法~ 支持玩具就是店家在勸敗~ 那我什麼玩具也有玩~ 就是超級大炒家~ :45:

你沒論點就拉開話題~ 盡說一堆沒素質的話~ 悲哀悲哀~ {:1_201:}
我說工讀生業務啊,難得你會說中文,證據就在你屁股上阿,cc
greatmuta 發表於 30-4-2013 08:00 AM

:54::54: 離題了~ 這裡沒人對你的屁股有興趣~

你這個人是怎搞的?  你現在很興奮嗎?
頭像被屏蔽
想也知道價格跟多塊膠、少塊膠無關
某工讀生 業績不好狂推銷,快笑死我,cc
greatmuta 發表於 30-4-2013 08:19 AM

你這麼聰明知道多塊少塊無關~

為什麼還開post?

你都知道答應了嘛~

在前後矛盾? 為吵而吵? 聰明人的想法~ 是我們平凡人想不通的~ {:1_205:}
回復  逆天原罪

我只係想知, 有乜野係我睇錯, 想知多啲啫, 由頭到尾我都係以生產技術角度黎 ...
DenloMKIV 發表於 30-4-2013 11:15 AM

老實說不用講到又成本or 外觀咁複習~ 正如你問一層樓賣咁貴?~ 人地一樣計到基本成本幾多~

定樓既外觀內觀吸引? 簡單一句地產商我要賺錢~
頭像被屏蔽
回復  逆天原罪

我只係想知, 有乜野係我睇錯, 想知多啲啫, 由頭到尾我都係以生產技術角度黎 ...
DenloMKIV 發表於 30-4-2013 11:15 AM

當然可以討論靚唔靚~ 值唔值~ 本來我也不想回尼個開post 大大~ 但見別人跟他論點不

一樣就屁股前屁股後~ 他就是喜歡屁股~ 看不過眼~ 他就快要聰明地說他要限制笨大賺錢~ 只能成本+100台幣= 售價

我有證據的
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-187610-4-1.html

我有隻合金船~ 這個版大還聰明到叫我放去水裡~ 又要什麼哥斯拉

版友要小心交朋友~ :36:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽